Motorola Razr 2024: Novi detalji i slike pred zvanično predstavljanje

Motorola Razr 2024 i Razr+ 2024 se pripremaju za lansiranje sa impresivnim OLED ekranima, MediaTek Dimensity 7300X čipsetom i poboljšanim kamerama

Motorola Razr 2024: Novi detalji i slike pred zvanično predstavljanje

Motorola je prošlog juna lansirala modele Razr i Razr+ 2023, što znači da njihovi naslednici za 2024. uskoro dolaze. Curenje informacija u poslednjih nekoliko nedelja otkrilo je zanimljive detalje o Razr+ 2024 (takođe poznat kao Razr 50 Ultra) i jeftinijem Razr 2024 (Razr 50). Sada su se slike Razr 2024 pojavile na sajtu za sertifikaciju, pružajući nam uvid u pametni telefon iz svih uglova u stvarnim slikama.

Ove slike je pronašao sajt ITHome u TENAA bazi podataka za sertifikaciju u Kini, gde uređaji obično dospevaju pre šireg puštanja u prodaju, što često kvari bilo kakvo uzbuđenje koje proizvođač želi da zadrži pre velikog lansiranja.

Vredno je napomenuti da su slike flagship modela Razr+ 2024 već procurele ranije ovog meseca, dok je jeftinija varijanta takođe nedavno viđena u setu rendera. Pored ovih slika koje detaljno prikazuju Motorola Razr 2024, baza podataka za sertifikaciju potvrđuje i neke hardverske karakteristike sklopivog telefona.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Razr 2024 izaziva veliko interesovanje

Najveća prednost Razr 2024 je veliki 3,6-inčni OLED spoljašnji ekran, koji je iste veličine kao i ekran na Razr+ 2024. Međutim, postoje razlike u poziciji ekrana, što možete videti na renderima ispod. Ekran Razr+ 2024 proteže se do šarke, dok ekran Razr 2024 završava neposredno pre šarke. Standardni Razr 2024 takođe će imati 6,9-inčni FHD+ OLED ekran (raširen) sa osvežavanjem od 120Hz.

Motorola će navodno opremiti Razr 2024 sa MediaTek Dimensity 7300X čipsetom, dok je prethodnik imao Snapdragon 7 Gen 1 SoC. Telefon će imati zadnju kameru od 50MP + 13MP i prednju kameru od 32MP. TENAA-ov sajt navodi do 16GB RAM-a i do 1TB interne memorije, mada se to može promeniti do dana lansiranja. Na kraju, očekuje se da će baterija od 4,200mAh ponovo biti prisutna u pametnom telefonu ove godine.

Vreme sertifikacije od strane kineskih regulatora sugeriše da bi Lenovo-ov brend mogao ponoviti prošlogodišnje junsko izdanje svojih sklopivih telefona, što je vrlo blizu. Ovo bi takođe dalo Motoroli vremena da se pozicionira na tržištu pre očekivane najave Samsung Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Z Fold 6 početkom jula. Iako su postojale glasine da će Samsung ove godine ući u segment budžet sklopivih telefona, ti planovi su izgleda odloženi. To znači da će Motorola Razr 2024 biti jedan od retkih “pristupačnih” sklopivih telefona dostupnih u SAD kada se pojavi na tržištu, prenosi Android Police.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi