Motorola velikim popustom za edge 50 ultra proslavlja DXOMARK priznanje za najbolju kameru

Motorola je odlučila da kupcima u Srbiji ponudi model Edge 50 Ultra po ceni sniženoj za 20.000 rsd.

Motorola velikim popustom za edge 50 ultra proslavlja DXOMARK priznanje za najbolju kameru

Motorola edge 50 ultra svrstana je među pet telefona sa najboljim kamerama lansiranih širom sveta u 2024. godini, prema DXOMARK-u, a kako bi proslavila ovo veliko priznanje, Motorola je odlučila da kupcima u Srbiji ponudi ovaj model po ceni sniženoj za 20.000 rsd.

U okviru posebne akcije koja traje od 15. do 25. avgusta, cena modela edge 50 ultra snižena je za 20.000 rsd kod svih Motorola prodajnih partnera.

Ovo priznanje u vidu zlatne značke, rezervisano je za uređaje koji pružaju vrhunsko iskustvo u fotografiji. Zahvaljujući Motorolinoj investiciji u kamere, AI tehnologiji i Pantone Validated bojama, edge 50 ultra dobio je prestižnu zlatnu značku koja ga svrstava u 5 telefona sa najboljom kamerom koji su lansirani u 2024. godini.

Nakon rigoroznih i sveobuhvatnih testova DXOMARK-a, Motorola edge 50 ultra postigla je impresivan rezultat kamere sa skorom koji iznosi 146. Ova ocena naglašava posvećenost Motorole u pomeranju granica tehnologije pametnih telefona i pružanju izuzetnog korisničkog iskustva.

Edge 50 ultra ima kamere visoke rezolucije dizajnirane da snime zadivljujuće, detaljne slike u bilo kojim uslovima osvetljenja. Ključne karakteristike uključuju glavnu kameru od 50MP, telefoto sočivo od 64MP sa 3x optičkim zumom i 100x Super Zoom-om, ultraširoki objektiv od 50MP sa Macro Vision funkcijom i selfi kameru od 50MP sa autofokusom.

Pored toga, potpuno novi telefoto senzor koristi AI za poboljšanje kvaliteta zumiranja i jedan je od prvih pametnih telefona na svetu sa Pantone Validated sertifikatom koji garantuje tačnu prezentaciju boja i tonova kože kako za kameru, tako i za ekran.

Pored izuzetnih kamera, Motorola edge 50 ultra poseduje i moćan Snapdragon procesor uparen sa 16GB radne i 1TB interne memorije za maksimalne performanse, a tu je i pOLED displej dijagonale 6.7 inča sa brzinom osvežavanja ekrana od 144Hz.

Kako biste maksimalno mogli da uživate u svemu što ovaj model pruža, stara se baterija kapaciteta 4.500mAh sa brzim 125W žičnim i 50W bežičnim punjenjem.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Đuro Drljača

    "Motorola velikim popustom za edge 50 ultra proslavlja DXOMARK priznanje za najbolju kameru"​
    Koliko vidim, na DXO, ova kamera zauzima 20o mesto. Pa čak nije ni u prvih 5 kamera iz 2024-e godine. Ispred su Pura 70u, Honor 6, Find X7u, iPh 15pro, 15 pro max,iPh 14pro, max , vivo x100pro, a sigurno i ultra, , Xiaomi 14u. Čemu ovo laganje?

  2. sasa022

    Motorola izgleda ima problem sa prodajom - prvo pre neki dan "akcija" za G32 , sada ovo :(


    View image at the forums


    Motorolin najpovoljniji telefon sada ima još bolju cenu

    Motorolin najpovoljniji telefon sada ima još bolju cenu Motorolin najpovoljniji telefon, Motorola g32, sada ima još bolju cenu. Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/motorolin-najpovoljniji-telefon-sada-ima-jos-bolju-cenu/


    View image at the forums

    forum.benchmark.rs


    View image at the forums


    Smartphone Ranking | DXOMARK

    The DXOMARK scores in the rankings below reflect the device’s performance and the quality of the user experience.


    View image at the forums

    www.dxomark.com


    View image at the forums


    DXOMARK

    Everything you need to know about the Smartphone Motorola Edge 50 Ultra 📱. From specifications to Pros & Cons and Scores, discover the Review by DXOMARK


    View image at the forums

    www.dxomark.com


    View image at the forums

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi