Nagoveštaj u vezi sa postojanjem Galaxy Z Fold6 Ultra osvanuo na internetu

Izgleda da Samsung ove godine sprema nešto posebno za svoje savitljive telefone, među kojima će navodno biti i Galaxy Z Fold6 Ultra model koji bi dopunio seriju

Nagoveštaj u vezi sa postojanjem Galaxy Z Fold6 Ultra osvanuo na internetu

Tradicionalno, južnokorejska kompanija Samsung nekoliko godina unazad godišnje lansira samo dva savitljiva telefona – Fold i Flip modele njene Galaxy Z serije. Međutim, trenutne glasine sugerišu da bi ove godine mogai da bude ne samo jedan, već više Fold modela, među kojima je i Galaxy Z Fold6 Ultra. Dok neki tvrde da bi to u stvari mogao da bude jeftiniji FE telefon, drugi veruju da će u pitanju biti napredniji, Ultra model uređaja.

Informacija o još jednom Galaxy Ultra modelu telefona kompaije Samsung objavljena na GalaxyClub sajtu, gde je otkriven modalni broj koji ukazuje na „Ultra“ verziju Fold serije savitljivih telefona. Galaxy Z Fold 5 nosi modalni broj SM-F946, dok će sledeći standardni Z Fold6 dobiti broj modela SM-F956.

U poređenju sa tim, Galaxy S24 Ultra ima SM-S928 kao broj modela. Ono što su insajderi primetili je to da se brojevi modela Ultra uređaja završavaju brojem osam. S tim u skladu, pronašli su i modalni broj SM-F958, koji prema njihovom verovanju pripada Galaxy Z Fold6 liniji, ali pošto na kraju ima broj osam, to navodno znači da će on nositi Ultra oznaku.

Ovo je velika indikacija da Samsung radi na Ultra Fold modelu. Međutim, postoji i loša vest: ovaj model možda bude ograničen samo na južnokorejsko tržište. Postojanje telefona sa ovim modalnim brojem još uvek nije se pojavilo na globalnom tržištu, već samo u rodnoj zemlji kompanije. Ipak, takođe je moguće da ćemo potencijalno videti i detalje koji ukazuju na globalnu verziju kada se približimo lansiranju novih savitljivih telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi