Jeftiniji Galaxy Z Fold6 možda zaista bude jeftin i više nego što ste očekivali

Samsung bi mogao da iznenadi tržište sklopivih telefona lansiranjem jeftinije verzije Galaxy Z Fold6 telefona koji bi mogao da košta manje od 800 dolara

Jeftiniji Galaxy Z Fold6 možda zaista bude jeftin i više nego što ste očekivali

Već neko vreme kruže glasine o tome da će Samsung ovog leta promeniti tržište sklopivih telefona lansiranjem jeftinije verzije Galaxy Z Fold6 savtiljivog telefona, a sada ta verzija ima i navodnu cenu koja je ispod 800 dolara. Iako to „ispod“ nije puno manje, jer insajderi tvrde da će koštati 799 dolara, to je manje nego polovine početne cene starijeg, Galaxy Z Fold5 modela.

Takođe, to bi trebalo da bude preporučena cena južnokorejske kompanije, što znači da je prodavci mogu povećati, kao i to da bi ona u zavisnosti od tržišta do tržišta mogla da varira, čitajte: da raste. Uprkos tome, za sklopivi telefon Fold tipa, odnosno onog čiji se ekran savija kao knjiga, ova cena zvuči neverovatno, toliko da deluje kao jedna od „nije se desilo“ priča.

Ovako pristupačni savitljivi telefon mogao bi da podigne tržište na novi nivo kada je u pitanju prodaja. Ipak, baš zbog neverovatno male navodne cene, ne treba zaboraviti ovo „navodne“, jer su ove informacije i dalje na nivou glasina iz Južne Koreje.

Ipak, iako se insajderima desi da pogreše, oni često budu u pravu i sama mogućnost da bi ovo mogao da bude slučaj kada su u pravu podiže uzbuđenje među publikom. Osim cene, isti izvor tvrdi i da će jeftiniji Galaxy Z Fold6 imati slične kamere kao i Fold5, jer one nisu toliko skupe za proizvodnju, dok će Samsung navodno koristiti i iste dobavljače.

U prilog tome da će Samsung zaista lansirati pristupačni savitljivi telefon, stoji činjenica da kineski Huawei počinje ozbiljno da parira kompaniji Samsung u globalnom tržišnom udelu savitljivih telefona, pa mi jeftiniji Galaxy Z Fold6 mogao da bude odgovor na Huawei ekspanziju, što je svakako dobro za tržište.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi