Samsung Galaxy S24 FE se pojavio u EE listingu, lansiranje se bliži

Deluje da se Samsung Galaxy S24 FE telefon definitivno prbiližava svom zvaničnom lansiranju jer je sada tu i informacija o njegovom broju modela u EE listingu

Samsung Galaxy S24 FE se pojavio u EE listingu, lansiranje se bliži

Jedan od predstojećih Samsung telefona je Galaxy S24 FE, za koga su insajderi dugo spekulisali da li će uopšte i stići na tržište, ali tokom ovog meseca sve je išlo u smeru toga da hoće. Sada, ne samo da znamo da hoće, već se i njegov broj modela SM-S7210U pojavio u EE listingu britanskog operatera, što sugeriše da će on možda biti lansiran i pre oktobra.

Glasine o Galaxy S24 FE se gomilaju već neko vreme, a ono što je sigurno je to da Samsung radi na nečemu dobrom, a ono što je još zanimljivije da to nije jedini Fan Edition uređaj koji kompanija priprema. Navodno ćemo ove godine imati priliku da vidimo i FE modele savitljivih telefona, kao i pametnih satova.

Međutim, to je otprilike sve što je sada poznato o ovom telefonu. Moguće je da će on pozajmiti neke od specifikacija od svog direktnog „srodnika“ i možda čak ponuditi mešavinu Snapdragon 8 Gen 3 i Exynos 2400 čipseta, naravno ne u bukvalnom smislu, već će u zavisnosti od regiona on imati jedan ili drugi procesor, piše Wccftech.

Danas smo takođe saznali da bi novi Galaxy Unpacked događaj trebalo da se održi u Parizu 10. jula, kada očekujemo debi nekoliko novih uređaja. Upravo se možda zajedno sa njima, umesto u oktobru, pojavi i Samsung Galaxy S24 FE telefon.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi