Galaxy S24 FE je stvaran i mogao bi da bude lansiran uskoro

Zajedno sa Samsung savitljivim telefonima ove godine, najverovatnije ćemo videti i Samsung Galaxy S24 FE model, odnosno dosta ranije nego prošlogodišnji S23 FE

Galaxy S24 FE je stvaran i mogao bi da bude lansiran uskoro

Još jedan telefon premijum Samsung Galaxy S24 serije, odnosno Galaxy S24 FE model je uveliko u pripremi i mogli bismo da ga vidimo ranije nego što smo očekivali u odnosu na prethodna lansiranja FE telefona, tvrde korejski mediji. Naime, on bi, za razliku od, na primer, prošlogodišnjeg S23 FE modela, mogao da se pojavi na tržištu već na leto, istovremeno uz lansiranje i novih Samsung savitljivih telefona.

Jedan od dobavljača delova za kompaniju Samsung počeo je masovnu proizvodnju čipova za upravljanje ekranom na Galaxy S24 FE modelu, piše The Elec, a isti medij tvrdi da je u planu da telefon bude spreman do leta ove godine.

Osim toga, isti portal navodi da je planirani obim masovne proizvodnje novog S24 člana navodno milionski. To je, međutim, vrlo neprecizna tvrdnja koja zapravo i ne otkriva mnogo. Ranije smo čuli glasine da Samsung planira proizvodnju od tri miliona komada ovog telefona, ali uopšteno, i dalje nema mnogo informacija od pouzdanih izvora o S24 FE modelu.

Jedna od retkih glasina bila je to da će telefon navodno imati Snapdragon 8 Gen 3 ili Exynos 2400 čip, što je prilično čudno jer su to aktuelni flegšip čipovi, a S23 FE je takođe lansiran sa čipom koji je stariji unazad godinu dana. Takođe, FE obično bude najjeftiniji model u seriji uređaja kojoj pripada, pa i u skladu sa tim, glasina o čipu i ne pije baš vodu.

Bilo kako bilo, vest o postojanju i o relativno bliskom lanisranju ovog modela će obradovati mnoge, a u nedostatku informacija o specifikacijama, nije zgoreg podsetiti se da su raniji Samsung FE telefoni uglavnom nudi 4.500 mAh baterije sa podrškom za bežično punjenje, fleksibilne trostruke kamere na poleđini i IP68 rejting. Prema tome, moguće je i da će Galaxy S24 FE ponuditi ove karakteristike.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi