Novi Samsung savitljivi telefoni kao i pametni prsten stižu 10. jula

Nove glasine o održavanju letnjeg Galaxy Unpacked događaja na kom treba da debituju novi Samsung savitljivi telefoni i pametni prsten vode nas u Pariz 10. jula

Novi Samsung savitljivi telefoni kao i pametni prsten stižu 10. jula

Već nekoliko puta smo čuli da južnokorejski gigant Samsung planira da održi svoj sledeći Unpacked događaj u julu ove godine, a najnovije glasine daju nam i konkretni datum i mesto održavanja: Pariz 10. jula. Na ovom događaju kompanija bi trebalo da predstavi nove Samsung savitljive telefone Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, kao i sasvim novi uređaj – pametni prsten Galaxy ring.

Informacije o održavanju ovog događaja dolaze iz više izvora, što im daje izvesnu dozu tačnosti, potvrđujući glasine koje smo mogli da čujemo ranije, naravno, koliko god da je moguće glasinom potvrditi glasine.

Glavni grad Francuske takođe će ugostiti letnje Olimpijske igre kasnije u julu, a Samsung je jedan od glavnih sponzora, pa lokacija definitivno ima smisla.

Osim pomenutih uređaja, moguće je da ćemo videti i Samsung Galaxy S24 FE telefon, a možda čak i Galaxy Flip6 FE i novu Galaxy Watch7 seriju pametnih satova i barem jedne nove bežične slušalice.

S tim u skladu, očekujemo veliki događaj. Ipak, treba imati u vidu da i dalje ima još vremena do jula, pa da se planovi pre zvanične najave svakako mogu promeniti što potencijalno može da pomeri datum događaja, podseća GsmArena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi