Samsung Galaxy Z Flip6 telefon možda krene Galaxy S24 stopama i odbaci Snapdragon čipset

Umesto novog Snapdragon čipseta, predstojeći Samsung Galaxy Z Flip6 savitljivi telefon potencijalno kreće stopama Galaxy S24 serije i debituje sa Exynos čipom

Samsung Galaxy Z Flip6 telefon možda krene Galaxy S24 stopama i odbaci Snapdragon čipset

Iako smo do sada čuli mnogo informacija o predstojećim Samsung savitljivim telefonima, najnovija glasina među njima je to da će Galaxy Z Flip6 verovatno odbaciti Snapdragon čipset i umesto njega koristiti sopstveni Exynos, baš kao što je bio slučaj sa premijum Galaxy 24 serijom, izuzev Ultra modela.

Tako će predstojeći Samsung telefon čiji se ekran savija po horizontali umesto najnovijeg Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesora, navodno koristiti Samsung Exynos 2400. To zapravo ne bi trebalo da bude veliki problem, jer se Samsung čip trenutno pokazuje dobro, za razliku od njegovih prethodnika koji nisu bili miljenici publike.

Do sada je južnokorejski gigant koristio Qualcomm čipove u svojim Flip savitljivim telefonima, koji su se prvi put pojavili 2020. godine. No, to se izgleda menja sa sledećim Samsung Galaxy Z Flip6 modelom, i to nezavisno od tržišta na kom će se on prodavati, tvrde insajderi, a prenosi WccfTech.

Naravno, i dalje je u pitanju samo glasina i to znači da konačni scenario može da ispadne mnogo drugačije od onoga što spekulacije sugerišu. Dakle, ništa nije sigurno, pa možda ipak i vidimo Snapdragon čip koji je pretežno ljubimac među Samsung korisnicima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi