Umesto Galaxy Z Fold6, poboljšane kamere preuzima Ultra model

Predstojeći Samsung Galaxy Z Fold6 savitljivi telefon će navodno zadržati identične kamere kao svoj prethodnik Z Fold5, a nadogradnje će preći na Ultra model

Umesto Galaxy Z Fold6, poboljšane kamere preuzima Ultra model

Najnovije glasine ukazuju da će predstojeći Samsung savitljivi telefon, čiji se ekran preklapa poput knjige odnosno Galaxy Z Fold6 imati istu konfiguraciju sistema kamera kao i Galaxy Z Fold5, bez obzira da li su u pitanju zadnje ili prednja kamera. Umesto nadogradnji kamera na ovom modelu, to će na svoja leđa navodno preuzeti novi Ultra model koji bi mogao da se pridruži Fold seriji.

To znači da će širokougaona kamera od 50 MP imati Isocell GN3 senzor veličine 1/1,56 inča, sa dodatnom 10 MP kamerom velličine senzora 1/3,94 inča uz 3x zum, kao i 12 MP ultraširoka kamera veličine senzora 1/3,06 inča. Insajder pod Twitter (X) imenom Ice Universe kaže i da će selfi 4 MP kamera ispod displeja takođe ostati ista, što bi u tom slučaju bila specifikacija koja se nije promenila od 2021. i debitovanja Z Fold3 modela.

Međutim, insajder kaže da bi umesto ovog telefona, nadogradnje u sistemu kamera mogao da donese Ultra model savitljivog telefona, za koji kaže da sigurno postoji, ali i dalje nisu poznate njegove specifikacije.

Dosadašnje neproverene informacije ukazuju da bi Galaxy Z Fold6 Ultra mogao da ima Isocell HP2 senzor rezolucije 200 MP, odnosno isti onaj kao i na Galaxy S24 Ultra telefonu. Međutim, tek treba da saznamo više detalja o narednoj Samsung Galaxy Fold generaciji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi