Najbolji telefoni 2023. godine

Koji telefoni su se izdvojili kao najbolji 2023. godine, a koji nisu uspeli da se nađu u elitnom društvu?

Najbolji telefoni 2023. godine

Ova godina je počela oprezno, bez previše eksperimentisanja, što je kreiralo jednu specifičnu situaciju na tržištu. Nedavno je bio i uporedni test premijum kamera telefona koji je pokazao da se iz senke pomaljaju novi igrači, da se menja filozofija kada su kamere u pitanju i još mnogo toga.

U međuvremenu trend domaćih prodavaca da kupce navikavaju isključivo na proizvode na akcijama, doveo je do bizarnog stanja na tržištu – nijedan telefon se više ne prodaje po najavljenim cenama, već su uvek u pitanju akcije, popusti i paketi.

Mi smo sve to uzeli u obzir, većali, prepirali se i odlučili koji su najbolji telefoni 2023. godine u poznatim kategorijama. Nakon toga smo se uputili na more, preživeli oluju, poslali aparat za kafu u večna lovišta, zamalo ostali bez nekoliko prstiju i snimili naše viđenje onoga što je tržište ponudilo u poslednjih šest meseci.

Premijera je 10 jula u 20 h na našem YouTube kanalu, a možete je pratiti i preko linka ispod. Podgrejte kokice, udobno se zavalite i uživajte!

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. tozovac

    Одличан и информативан видео.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi