(Ne)zvanični renderi Samsung Galaxy Z Fold 5

Na slikama koje su se pojavile na Twitteru, a koje deluju kao zvanični renderi, u prilici smo da vidimo kako će izgledati Samsung Galaxy Z Fold 5,

(Ne)zvanični renderi Samsung Galaxy Z Fold 5

Objava Samsung Galaxy Z Fold 5 je još uvek mesecima daleko, ali su svi nestrpljivi da otkriju sve detalje o njemu pre nego što to učini Samsung na svom Unpacked eventu. Jedan od najaktivnijih u otkrivanju je Twitter korisnik OnLeaks koji je ovog puta došao do render slika koje deluju kao da bi mogle biti i zvanične.

Na njima se telefon vidi iz praktično svih uglova, a moguće je videti i novi dizajn šarke ekrana, koji je od ranije bio predmet glasina, a koji bi trebao bitno smanjiti neravninu na sredini u delu gde se ekran prelama.

OnLeaks navodi da je ukupna debljina uređaja smanjena na 13.4mm, što je bitno unapređenje u odnosu na onu koju smo videli na Galaxy Z Fold 4, a koja je varirala između 14.2mm i 15.8mm usled nesavršenog dizajna šarke i prostora između dva dela uređaja. Samsung će navodno koristiti mehanizam šarke sličan drugoj generaciji Flexion šarke koju koristi OPPO na svom Find N2 modelu.

Galaxy Z Fold 5 će verovatno zadržati istu veličinu ekrana – 6,2″ za spoljašnji i 7,6″ za unutrašnji. Ipak, okviri ekrana će verovatno biti umanjeni sa svih strana. Očekivane dimenzije telefona su 154,9×129,9×6,3 mm kada je otvoren i 154,9×67,1×13,5 mm kada je sklopljen.

OnLeaks navodi i da će kamera sistem biti malo izbočen u odnosu na poleđinu Galaxy Z Fold 5. Pozicija LED blica je malo promenjena i pomerena sa dna kamera sistema na bok.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi