Novi detalji o dizajnu i funkcijama Samsung Galaxy Watch 7 i Galaxy Buds 3

Još jedna serija procurelih slika otkrila je četiri predstojeća Samsung proizvoda i njihove značajne razlike u odnosu na prethodnike

Novi detalji o dizajnu i funkcijama Samsung Galaxy Watch 7 i Galaxy Buds 3

Još jedna serija procurelih slika otkrila je četiri predstojeća Samsung proizvoda i njihove značajne razlike.

Slike koje je na X objavio poznati insajder Evan Blass prikazuju Galaxy Watch 7 i Galaxy Buds 3 seriju. Na prvoj je verovatno Galaxy Watch 7 Ultra sa robustnim narandžastim kaišem i bližim prikazom njegovog ekrana. Render potvrđuje glasine o tome da se Samsung odlučio za kvadratno telo sa kružnim ekranom.

U ovoj narandžastoj boji, Galaxy Watch 7 Ultra ima narandžaste akcente na okviru oko ekrana i u centru jednog od dva fizička tastera. Render naglašava i treći okrugli taster, koji se verovatno rotira. Sve u svemu, novi dizajn Samsung sata približava ga Apple Watch stilu.

Na slikama se vidi i osnovni Galaxy Watch 7 sa dizajnom koji izgleda slično Watch 6 modelu. Slika prikazuje uređaj sa robustnim kaišem u šumsko-zelenoj boji.

Što se slušalica tiče, na slikama se verovatno vide osnovni i Pro model. Ako je pretpostavka tačna, osnovne Buds 3 nemaju silikonski dodatak za udobno postavljanje unutar uha. Umesto toga, korisnici će možda morati da se zadovolje novim Samsung-ovim stabilizatorom sa drškom kako bi sprečili da osnovne Buds ispadnu.

Samsung menja dizajn svojih TWS slušalica

Ono za šta se pretpostavlja da su Buds 3 Pro imaju silikonski vrh i dolaze u srebrnoj (ili sivoj) boji. Procureli render prikazuje uređaj unutar novog dizajna kutije sa plavim i narandžastim svetlima, verovatno indikatorima punjenja svake slušalice.

Procureli renderi Galaxy Watch 7 Ultra u proteklih nekoliko meseci prikazivali su isti trend promene dizajna. Sve je verovatnije da je ovo dizajn koji Samsung namerava da predstavi sledećeg meseca, piše Android Central. Prethodne informacije sugerišu da će uređaj imati prečnik displeja od 1,5 inča, sličan Watch 6 Classic, ali sa nešto većim dimenzijama od 47 x 47,14 x 16,4 mm.

Pored toga, pikselizovani pogled na neke navodne Samsung promotivne materijale otkrio je dizajn Galaxy Buds 3 Pro. Taj render prikazao je ono što smo nastavili da viđamo, sivi set slušalica sa drškom poput Apple-ovih AirPods-a. Međutim, navodni pogled na osnovni model predstavlja prilično odstupanje od starog, usled odsustva silikonskih nastavaka..

Bez obzira na to, Samsung je najavio da će se njegov Unpacked događaj održati 10. jula u Parizu, kada ćemo zvanično saznati sve detalje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi