Novi dokazi snažno sugerišu da je Google Pixel Watch sa Wear OS 3.1 blizu

Koliko nam se čini, novi dokazi koje je iskopao leakster Evan Blas sugerišu da je „Pixel Rohan“ sa Wear OS 3.1 konačno blizu.

 
Iako Google nikada nije bio poznat po svojim sposobnostima da čuva informacije o neobjavljenim proizvodima u tajnosti, mitski Pixel Watch bi mogao da obori neku vrstu rekorda, procurivši u svom svom sjaju (navodno) pre više od godinu dana, a da u međuvremenu još ne bude ozvaničen.Koliko nam se čini, novi dokazi koje je iskopao leakster Evan Blas sugerišu da je „Pixel Rohan“ sa Wear OS 3.1 konačno blizu. Ako pominjanje OS-a nije bilo dovoljno da vam otkrije identitet ovog uređaja, treba da istaknemo da se o „rohanu“ dugo pričalo kao o internom kodnom imenu Google-ovog prvog pametnog sata sopstvenog brenda.Naravno, današnje otkriće znači da još uvek postoji (teoretska) šansa da će Big G na kraju usvojiti nešto drugo kao zvaničnu marketinšku etiketu za svoj hrabri početnički pokušaj da se takmiči sa flagship linijom Apple Watch-a.Možda još važnije, sada možemo biti gotovo sigurni da će Pixel Watch uvesti novu verziju Wear OS platforme za koju je malo verovatno da će doneti radikalne promene u tabeli u poređenju sa prošlogodišnjim 3.0 izdanjem.
 
Ako ste propustili: Samsung Galaxy Watch 5 Pro nudi mnogo 60% veću bateriju, stiže uz Wear OS 3
Sve to ima savršenog smisla, ako nas pitate, jer su Google-u definitivno potrebne neke nove softverske stvari koje će pomoći da Pixel Watch prve generacije privuče što je moguće više pažnje dok mu je ostalo malo u planu u smislu velikih poboljšanja nakon udruživanja snaga sa Samsungom koji će ponovo pokrenuti Wear OS na Galaxy Watch 4 i Watch 4 Classic.
 
PixelWatchtekst.jpg
Sada ostaje da se vidi da li bi se nedavne glasine o odlaganju za jul mogle pokazati netačnim s obzirom da Gugl već radi na „interaktivnim tutorijalima“ za prve korisnike „Pixel Rohana“. Ako je to slučaj, mogli bismo videti Pixel Watch zvanično predstavljen na početku I/O konferencije 2022. 11. maja, sa komercijalnim izdanjem (barem u ograničenom broju) koji će se pojaviti do kraja istog meseca, javlja Phonearena.Google I/O teaser praćen potpunom najavom u julu i predstavljanjem korisnicima kasnije tokom leta ili čak krajem oktobra takođe je takođe moguć, ali sa nekim tako dobro povezanim, dobro informisanim i pouzdanim kao što je Evan Blass koji nam kaže da „neće proći dugo“, sigurno možemo sebi priuštiti da sanjamo o lansiranju koje će se održati vrlo skoro.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi