Novi Huawei Mate 70: 3D Zoom, poboljšan kamera sistem i satelitska komunikacija

Huawei Mate 70 serija donosi značajna unapređenja, uvodi 3D prostorni zum, poboljšana periskopska sočiva i novu generaciju promenljive blende

Novi Huawei Mate 70: 3D Zoom, poboljšan kamera sistem i satelitska komunikacija

Prema nedavnim informacijama sa Weibo-a, nova Huawei Mate 70 serija donosi značajna unapređenja. Očekuje se uvođenje 3D prostornog zuma, koji će pružiti impresivniji video i audio doživljaj. Poboljšana periskopska sočiva i nova generacija promenljive blende dodatno će unaprediti kvalitet kamera, koristeći OmniVision senzore, prenosi GizmoChina.

Pored toga, serija će imati optimizovano bežično punjenje i mogućnost satelitske komunikacije. Ekrani će biti podeljeni na zakrivljene i ravne varijante sa 1.5K rezolucijom. Mate 70 će raditi na najnovijem HarmonyOS NEXT.

Sugeriše da bi novi sistem kamere mogao čak nadmašiti Pura 70 seriju. Za bezbednost, razvija se 3D sočivo za prepoznavanje lica za prednju stranu Huawei Mate 70 pametnih telefona.

Curenje informacija takođe ukazuje na optimizovano bežično punjenje za novu liniju. Ranije curenje je nagoveštavalo ISP čip za obradu slike radi poboljšanja mogućnosti snimanja video zapisa, što bi 3D prostorna zum funkcija mogla dodatno unaprediti.

Huawei Mate 70 serija će imati tri modela

Kada je u pitanju gore pomenuta satelitska komunikacija, nije jasno da li će Huawei uključiti funkcije poput prenosa satelitskih slika, kao što je viđeno u Pura 70 seriji, ili ograničiti funkcionalnost samo na satelitske pozive.

Što se tiče ekrana, rane informacije ukazuje na razliku unutar Mate 70 modela. Tri modela, uključujući “Ultimate Design” varijantu, mogla bi koristiti zakrivljene panele ekrana, dok bi standardne verzije mogle imati ravne ekrane sa 1.5K rezolucijom.

Detalji o novim Kirin čipovima, ukupnim poboljšanjima performansi i AI funkcijama ostaju nepoznati. Što se softvera tiče, Huawei Mate 70 serija će raditi na HarmonyOS NEXT, kako je potvrđeno ranije ove nedelje. O ovom potpuno novom operativnom sistemu više možete pročitati ovde.

Iako ovo curenje informacija sa Weibo mreže pruža uvid u moguće karakteristike, važno je zapamtiti da većina specifikacija još uvek nije zvanično potvrđena od strane kineskog giganta. Više informacija će, nadamo se, biti dostupno u narednim danima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi