Oppo Find X6 Pro ima najbolju kameru, tvrdi DxOMark

Oppo veruje da Find X6 Pro telefon ima najbolju kameru na tržištu, i izgleda da se DxOMark slaže s tim. Telefon je osvojio 153 poena, što je novi rekord.

Oppo Find X6 Pro ima najbolju kameru, tvrdi DxOMark

Korisnici pametnih telefona danas smatraju da su performanse kamera od suštinskog značaja prilikom izbora i ocenjivanja uređaja. DxOMark je oduvek bio pouzdan izvor za procenu kvaliteta i performansi kamera telefona, zahvaljujući njihovim detaljnim, tehničkim analizama. Nedavno su krunisali novog kralja, Oppo Find X6 Pro, “flegšip” koji je nedavno predstavljen u Kini, ali već uživa popularnost zbog svojih odličnih kamera.

Oppo Find X6 Pro umesto fotoaparata

DxOMark je Oppo Find X6 Pro modelu dodelio ukupno 153 poenta, što ga je za jedan poen poguralo na listi najboljih, ispred Honor Magic 5 Pro uređaja i 3 boda ispred Huawei Mate 50 Pro modela koji je sada na trećem mestu, prenosi GSMArena. Nadmašio je Pixel 7 Pro za šest poenta, a iPhone 14 Pro Max za sedam poena.

Sveobuhvatna DxOMark analiza otkrila je mnoge pozitivne aspekte kamera ovog telefona. Uređaj ima odličnu stabilizaciju videa, izuzetan nivo detalja, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Zum ima izvanredne performanse zahvaljujući namenskom senzoru. Autofokus je uvek brz i precizan, a uređaj je napravio veliki korak napred u situacijama sa malo ambijentalnog svetla.

Međutim, još uvek postoje neke oblasti koje treba poboljšati. DxOMark je otkrio neke nestabilnosti na snimcima i video zapisima u specifičnim uslovima okruženja, a tonovi kože nisu prirodni u nekim uslovima snimanja. Za one koji su zainteresovani da saznaju više o tehničkim aspektima analize koju je sproveo DxOMark, dostupan je kompletan izveštaj. Sve u svemu, Oppo Find X6 Pro se pokazao kao odličan uređaj za fotografisanje. Ali još uvek ima prostora za poboljšanje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi