Oppo Find X8 stiže sa punjačem od 120 W koji puni dva uređaja istovremeno

Find X8 serija stiže u pakovanju sa punjačem snage 120 W, koji je sposoban da istovremeno puni dva uređaja

Oppo Find X8 stiže sa punjačem od 120 W koji puni dva uređaja istovremeno

Samo nekoliko sati nas deli od lansiranja Oppo-ove vodeće serije telefona za 2024. godinu, Find X8 serije. Kompanija je već najavila nekoliko novih funkcija, a danas je otkrila zanimljive detalje o mogućnostima punjenja uređaja. Find X8 serija dolazi sa 120 W punjačem u kutiji, koji je sposoban da istovremeno puni dva uređaja – što je idealno za kancelarijska okruženja. Dodatno, punjač se može koristiti i za napajanje laptopova.

Nema potrebe za kupovinom dodatnog adaptera za dodatke

Adapter za napajanje baziran je na Oppo-ovoj najnovijoj tehnologiji galijum-nitrida, što ga čini izuzetno energetski efikasnim. Kao rezultat, može da isporuči jaku struju pri niskim vrednostima napona.

Što se tiče konfiguracije izlaznih konektora, adapter dolazi sa Type-C i Type-A portovima, pružajući izlaz od 80 W + 45 W za punjenje dva uređaja istovremeno. Važno je napomenuti da Type-C port nudi punjenje od 80 W.

Kompanija će takođe lansirati 80 W power bank i magnetni power bank koji se očekuju 24. oktobra, zajedno sa Find X8 serijom. Prema ranijim izveštajima, kompanija planira da kreira čitav ekosistem magnetnih dodataka.

O telefonima iz Find X8 serije

Serija uključuje tri uređaja: Oppo Find X8, Find X8 Pro i Find X8 Ultra (očekuje se da će biti lansiran početkom sledeće godine).

Find X8 / Pro podržava brzo punjenje od 80 W

Prema prethodnim, ali još uvek zvanično nepotvrđenim informacijama, standardni i Pro modeli će imati baterije kapaciteta 5700 mAh i 5800 mAh i podržavaće brzo punjenje od 80 W. Zbog toga je kompanija dizajnirala adekvatni punjač imajući na umu, dva uređaja visokih performansi.

Find X8 i Find X8 Pro će koristiti Dimensity 9400 čip, dok će Ultra model imati Snapdragon 8 Elite (ili 87 Gen 4) čip, sličan onom koji će koristiti iQOO 13 i OnePlus 13, čije se lansiranje takođe očekuje krajem oktobra. Oba telefona imaju potpuno ravan dizajn, što je značajna promena u odnosu na Find X7 i Find X7 Ultra. Takođe, Oppo je preduzeo nekoliko koraka kako bi ekran bio prijatniji za oči, prenosi Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi