Otpakovan OnePlus 13 pre zvaničnog lansiranja

OnePlus 13 je prikazan u unboxing videu i to pre premijere koja će se održati u Kini 31. oktobra. Telefon dolazi sa Snapdragon 8 Elite čipsetom, maksimalno 24 GB RAM-a i 1 TB memorije sa čuvanje podataka

Otpakovan OnePlus 13 pre zvaničnog lansiranja

OnePlus 13 biće zvanično predstavljen 31. oktobra u Kini. Pre toga, već smo imali priliku da ga vidimo na nezvaničnim fotografijama, a sada je kompanija sama objavila kratki zvanični “unboxing“ video još uvek neobjavljenog uređaja. Ovaj nekonvencionalni pristup za skretanje pažnje korisnika je svakako zanimljiv presedan, koji nam omogućava da unapred vidimo izgled telefona i pakovanja.

Važno je napomenuti da je lansiranje zakazano za kinesko tržište, pa je video na kineskom jeziku, dok uređaj koristi ColorOS. globalno izdanje će, naravno, dolaziti sa OxygenOS sistemom.

Crvena kutija ostaje prisutna, kao što možete videti. Ekran deluje ravan sa izuzetno tankim i simetričnim okvirima. Dizajn je potvrđen, sa ostrvom za kameru koje je veoma slično prethodniku, ali bez metalne veze sa sada ravnim okvirom, dok je Hasselblad logo pomeren.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

OnePlus 13 će pokretati nedavno najavljeni Snapdragon 8 Elite čipset, uparen sa do 24 GB RAM-a i do 1 TB interne memorije. Telefon će takođe podržavati magnetno bežično punjenje, najverovatnije putem specijalnih maski, piše GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi