Ovo je Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition

Nakon premijere S23 serije, Samsung je već počeo sa predstavljanjem modela u saradnji sa poznatim brendovima, pa nam tako stiže Galaxy S23 Ultra BMW M.

Samsung Galaxy S23 telefoni zapravo su unapređeni naslednici prethodnih serija uređaja zbog kojih je Samsung stekao svetsku slavu. Najznačajnija poboljšanja ima Galaxy S23 Ultra kao vodeći uređaj ove serije. Kamera od 200 MP, brže punjenje i najveća baterija od svih telefona u seriji samo su neke su od karakteristika po kojima se izdvaja od konkurencije. Njegove performanse svakodnevno privlače pažnju hiljada zaljubljenika u mobilne telefone, a nedavno je dobio i svoje posebno izdanje. Reč je o jedinstvenoj ograničenoj Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M seriji koja je nastala saradnjom firme Samsung i nemačke automobilske kompanije, prenosi Gizchina.

Koje u glavne osobine Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M modela?

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M zapravo je ekskluzivno izdanje koje će moći da nabave samo kupci iz Južne Koreje. Razlike u odnosu na druge uređaje iz serije vezane su za izgled i generalni doživljaj njegovog korišćenja. Dodatne karakteristike limitirane verzije utiču na cenu koja je nešto viša od standardne.

Uređaj će se na tržištu pojaviti u ponedeljak, 13. februara, a glavne odlike limitiranog BMW izdanja su 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije. Budući da je inspirisan legendarnim automobilom BMW M3 E30, dolazi u paketu sa tvrdom futrolom koja ima dizajn haube modernog modela G80. Na telefonu se nalazi šest amblema koji ilustruju različite ere BMW automobila. Tu je i sadašnji logo koji je predstavljen prošle godine na obeležavanju pola veka postojanja kompanije.

Bogati paket opreme

Galaxy S23 oplemenjen je animacijom podizanja sistema koja je inspirisana BMW dizajnom, a proizvod je upakovan u elegantnu kutiju napravljenu po uzoru na BMW M3 seriju automobila. Sa telefonom dolazi i mali vazdušni kompresor, sat, držač za naočare, poster, privezak za ključeve i logo izrađen od metala. Kupci će dobiti vaučer za startni paket BMW centra koji se nalazi u gradu Inčonu, gde će sa BMW instruktorima razgovarati o bezbednoj vožnji.

Ekskluzivno izdanje Samsung mobilnog telefona pod nazivom Galaxy S23 Ultra BMW M košta 50 dolara više u odnosu na standardni uređaj, a Samsung će prodati ukupno 1.000 ovakvih telefona. Zbog toga ljubitelji Samsung telefona i BMW automobila u Južnoj Koreji strpljivo čekaju priliku da ga kupe.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi