Pojavile se neke specifikacije misterioznog Nexus telefona

Misteriozni Nexus telefon koji bi zapravo mogao da bude Motorola Shamu, odnosno Nexus 6, pojavio se na benchmark testu u GFXBench-u.

Motorola Shamu, za koga se veruje da je Google Nexus 6 smartfon koji bi mogao biti objavljen kasnije ove jeseni, primećen je u benchmark testu na GFXBench-u. Ipak, ovaj uređaj još uvek ne može biti potvrđen jer konkretni detalji o specifikacijama još nisu postavljeni u GFXBench bazi podataka. Međutim, TechTastic je zaključio da će uređaj imati Qualcomm Snapdragon 801 procesor iz prostog razloga jer su performanse procesora vrlo slične sa Galaxy S5, Xperia Z2, HTC One (M8) i OnePlus One. Motorola Shamu bi trebalo da ima 5,9-inčni ekran ali prema ovim informacijama ne 2K već full HD rezolucije. Ono što je takođe sada poznato o Google Nexus 6 uređaju je da Google nije napustio Nexus smartfone a da je Motorola najverovatnije novi proizvođač.
Izvor: BGR

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi