Pojavilo se više detalja o različitim Apple M2 čipovima i računarima

Apple M2 čipseti se trenutno testiraju sa aplikacijama nezavisnih proizvođača i uključuju novi MacBook Air, nekoliko MacBook Pro modela, novi Mac Mini i Mac Pro.

 
Pouzdani Apple analitičar Mark Gurman iz Bloomberga, podelio je neke detalje za prvi set uređaja za koje se očekuje da će koristiti Apple M2 čipsete sledeće generacije. Oni se trenutno testiraju sa aplikacijama nezavisnih proizvođača i uključuju novi MacBook Air, nekoliko MacBook Pro modela, novi Mac Mini i Mac Pro.Potpuno novi MacBook Air stiže sa standardnim M2 čipsetom sa 8 CPU jezgara i 10 GPU jezgara. Gurman takođe pominje MacBook Pro ulaznog nivoa sa neodređenom veličinom ekrana sa istim specifikacijama čipseta kao i M2 MacBook Air. Čipovi M2 Pro i M2 Max će pokretati sledeću generaciju MacBook Pro-a od 14 i 16 inča. Za M2 Max se pominje da ima 12 CPU jezgara i ogromnih 38 GPU jezgara.Apple takođe radi na Mac Mini koji će koristiti M2 Pro čip i novi Mac Pro za koji se kaže da sadrži M2 Max čip, kao i još moćniji čip koji se može nazvati M2 Ultra ili M2 Extreme – naslednika Mac Studio M1 Ultra čipa.Sa WWDC 2022 koji stiže u junu, nadamo se da bismo mogli čuti još više detalja o Appleovim planovima za nove M2 čipsete i uređaje.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi