Pojavio se redizajnirani Cooler Master HAF 700, fokus na performansama

Promenjena maska kućišta ima za cilj postizanje boljeg protoka vazduha i boljih performansi…

Nešto ranije tokom ove godine, Cooler Master je predstavio jedan od “udarnih” modela kućišta u svojoj ponudi – HAF 700 EVO. Danas se Cooler Master vraća svojim korenima, time što je pustio u prodaju HAF 700. U pogledu  dimenzija radi se o klasičnom EATX kućištu fokusiranom da pruži maksimalne performanse hlađenja i cirkulacije vazduha kroz unutrašnjost računara.
Usredsređen na hlađenje, fokusiran na performanse
Kao otelotvorenje HAF DNK, HAF 700 daje prioritet postizanju većeg protoka vazduha i performansama hlađenja kroz posebnu pažnju posvećenu detaljima u mehaničkom dizajnu, time što bez problema prima komponente koje bije glas najvećih potrošača energije i generatora toplotne energije. Od SSI-EEB EATX matičnih ploča, do višestrukih lokacija za instalaciju radijatora vodenog hlađenja dužine do 480 mm, kao i bilo koje vrhunske grafičke karte koju danas možete kupiti, HAF je napravljen za sklapanje konfiguracije iz vaših snova. Nakon što instalirate sve osnovne komponente u kućište, imaćete i dalje obilje slobodnog prostora za instalaciju “custom” sistema vodenog hlađenja, rutiranja kablova, ugradnju dodatnih diskova ili bilo kog dodatka i ukrasnog elementa koji poželite..
CM_HAF_700_1.jpg 
Sa ciljem da se toplotna efikasnost podigne na još jedan viši nivo, HAF 700 ima prednji panel od mrežaste strukture, fino podešena da smanji rezonanciju i nivo buke. Dva 200mm i tri 120mm Sickleflow ARGB PWM ventilatora koja stižu uz kućište su postavljena u rasporedu koji je testiran i konfigurisan za bolji protok vazduha, tako da korisnici mogu da uživaju u blagodetima vrhunskog hlađenja, jednom rečju  maksimalnim performansama, kako se to kaže – pravo “iz kutije”.
Laka instalacija bez korišćenja alata
Da bi korisnicima omogućio lak pristup hardveru, kao i potpuni osećaj zadovoljstva tokom sklapanja konfiguracije, HAF 700 u svoje specifičnosti mehaničkog dizajna, uključuje mogućnost instalacije komponenti praktično bez potrebe korišćenja alata. Tome služe multifunkcionalni nosači za zaključavanje, kavez za diskove koji se može ukloniti i dizajn mehanizma za instalaciju grafičke karte, itd. Sve unutrašnje komponente kućišta su dizajnirane tako da se mogu ukloniti i zameniti jer HAF 700 koristi tzv modularni dizajn, tako da korisnici mogu da prilagode izgled i strukturu kućišta na način koji najbolje odgovara njihovim potrebama.
 CM_HAF_700_system.jpg
Za razliku od HAF 700 EVO koji se ističe kao umetnički gejming centar vaše sobe, HAF 700 je dizajniran kao klasik da bi pomirio različite ukuse u pogledu atraktivnog izgleda i funkcionalnosti. Zato prednja maska koristi konvencionalni “mesh” dizajn, a pored toga je HAF 700 ukrašen ARGB Gen2 Sickleflow ventilatorima od vrha do dna, pa korisnici mogu slobodno da biraju i prilagođavaju svetlosne efekte prema svojim željama. Sistem svetlosnih efekata je kompatibilan sa tradicionalnim ARGB Gen1 uređajima, dok ARGB Gen2 omogućava još veći nivo slobode i eksperimentisanja kada se kontroliše sa MasterPlus+ softverom. U tom slučaju korisnici dobijaju potpunu kontrolu nad svetlosnim efektima i bojama svake pojedinačne LED diode, tako da svaki sistem može dobiti zaista jedinstven izgled.
HAF 700 je kućište kreirano za one koji ne samo da žele već i trebaju dodatnu snagu svojih računara. Stoga je svaki detalj napravljen tako da korisnicima obezbedi maskimalne performanse i pouzdanost bilo kog instaliranog sistema.
 CM_HAF_700_2.jpg
Došlo je vreme za promene. Bez obzira da li ste obožavatelj originalne HAF serije, profesionalni kreator ili “hardveraš” entuzijasta, HAF 700 će sigurno učiniti vaš život, karijeru i iskustvo igranja mnogo jednostavnijim i prijatnijim.
Dostupnost:
HAF 700 će biti dostupan za kupovinu kod lokalnih prodavaca u Evropi krajem septembra 2022. po početnoj ceni od 359 € MSRP. Cena i dostupnost mogu da variraju u zavisnosti od regiona.
 
Saopštenje za javnost

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi