Pojavio se Samsung Galaxy S23 FE video pre premijere

Novi pristupačni premijum model, Samsung Galaxy S23 FE pojavio se u najnovijim promo video snimcima, a deluje da je fokus ove godine usmeren na kameru i ekran

Pojavio se Samsung Galaxy S23 FE video pre premijere

Samsung Galaxy S23 FE premijeru očekujemo uskoro, a to znači da će se sve više pojavljivati nezvanične informacije o telefonu koji bi mogao da donese mnogo, po osetno nižoj ceni od premijum S23 serije.

Novi S23 FE je Fan Edition model, i kao i svoji prethodnici, donosi  90% specifikacija premijum modela u niži cenovni rang, što je uvek dobitna kombinacija. Iz raznih izvora stižu informacije o specifikacijama. Tako smo čuli da će Samsung Galaxy S23 FE imati glavnu kameru od 50 MP i da će deliti dizajn sa drugim modelima S23 serije. Ono što još uvek nije poznato je da li će novi model imati Exynos ili Snapdragon čipset, posebno za evropsko tržište.

Prema novim informacijama objavljenih na Twitter mreži, dizajn Samsung Galaxy S23 FE je praktično potvrđen, a sada znamo i da je marketinški fokus novog telefona stavljen na ekran i kamere, prenosi T3.

Oba ova elementa su opisana kao „epski dobra“: ekran za sve koji vole da uživaju u serijama, a kamera za kreatore sadržaja. Prema ranijim specifikacijama, možemo očekivati FHD+ AMOLED ekran sa osvežavanjem od 120 Hz, a ako je porediti sa prethodnim, S21 FE modelom, možemo očekivati dobar ekran, ali i dobru autonomiju. U paru sa Exynos ili Snapdragon čipsetom verovatno stiže 12 GB RAM-a i baterija kapaciteta 4.500 mAh.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Notsheep

    S21 fe, na kojem ovo pišem nema baš dobru autonomiju, što bi se moglo pomisliti na osnovu članka. Poprilično loša baterijA.

  2. Maximuss

    Baterija podjednako dobra kao na S21, bar bilo tako kad smo testirali. celodnevna autonomija. Od te klase telefona, više od 18-20h video reprodukcije ne treba očekivati, a to je za današnje pojmove dobra baterija. S21 Ultra ima bolju bateriju, ali ne previše bolju, tako da možda tebi konretno zapao neki loš primerak :)

  3. sdnenad

    Kuckam ovo na S20 FE (S21 FE je jako sličan telefon, ista baterija), i ne znam šta da mislim o autonomiji... Mnogo zavisi od dana, koliko koristim telefon, i sl. Ali je izrada uređaja izvanredna, sve na nivou S klase. Nadam se da će kamera sistem na 23 FE biti dobar, tj. ne gori od onog na S 23 i u tom slučaju bih ga verovatno kupio.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi