Samsung Galaxy S23 FE u video renderu liči na S23, ali i na A seriju telefona

Na internetu se pojavio video snimak koji prikazuje predstojeći Samsung Galaxy S23 FE telefon u 360 stepeni, odnosno iz svih uglova i podseća na zvanični render

Samsung Galaxy S23 FE u video renderu liči na S23, ali i na A seriju telefona

Dizajn novog Samsung Galaxy S23 FE podseća na svoje „srodnike“ iz aktuelne serije, ali liči i na ovogodišnji A54 model telefona. Video snimak, tačnije GIF prikazuje telefon iz svih uglova i deluje kao da je to zvanični render koji je (slučajno) objavljen na internetu.

Iako se nekima možda ne svidi uniformnost ovog modela, činjenica je da on uopšte ne izgleda loše. Jednostavan dizajn sa oblim uglovima i malo debljim stranama može dobro stajati u ruci.

Prema ranijim nezvaničnim informacijama on ima dijagonalu od 6,3 inča, a kompletne dimenzije uređaja su 158×76,5×8,2 mm koje će navodno težiti 210 grama. Pre nekoliko dana portal MSPowerUser otkrio je da će Samsung ovom modelu ipak malo začiniti dizajn jer će izgleda doći u četiri boje: ljubičastoj, beloj, crnoj i svetlo zelenoj.

U pogledu specifikacija, informacije koje su izašle na sajtu kineskog sertifikacionog tela TENAA otkriva da će telefon imati tri kamere na zadnjoj strani. Sistem kamera podrazumevaće glavnu kameru od 50 MP, širokougaonu od 12 MP i telefoto sa 8 MP pozadi, dok će prednja kamera imati 10 MP.

Osim toga, telefon će prema ovim informacijama imati konfiguraciju od 8 GB RAM-a i 128/256 GB prostora za čuvanje podataka. Južnokorejska kompanija je izgleda odlučila da ne odustaje od podrške za brze punjače, pa će tako Samsung Galaxy S23 FE zadržati punjenje od 25 W, dok će mu baterija imati nekonvencionalnu snagu od 4370 mAh.

Za razliku od ostalih modela iz aktuelne serije telefon će navodno pokretati dva procesora u zavisnosti od tržišta na kojem se bude prodavao. Tako bi u SAD on trebalo da ima Snapdragon 8 Gen 1, dok će za ostatak sveta navodno biti rezervisan Exynos 2200.

Iako i dalje ne znamo tačan datum izlaska ovog telefona, definitivno je da se njegovo lansiranje bliži, posebno ako uzmemo u obzir sve učestalije curenje informacija o njemu. U prilog tome govori i logika, jer ne deluje da će Samsung čekati početak sledeće godine za objavljivanje ovog uređaja kako ga ne bi zasenila predstojeća S24 serija.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi