Samsung Galaxy S24 serija sertifikovana sa starim brzinama punjenja

Kažu da nada umire poslednja, ali kako se približavamo premijeri, sve nade polako padaju u vodu, jer je Galaxy S24 serija sertifikovana za 25 i 45 W punjače

Samsung Galaxy S24 serija sertifikovana sa starim brzinama punjenja

Informacije dolaze od kineskog tela za sertifikaciju CCC, gde su izlistani novi modeli Samsung Galaxy S24 serije. Tako će osnovni Galaxy S24 (SM-S9210) model podržavati samo punjače maksimalne snage 25 W, dok će jači modeli Galaxy S24+ (SM-S9260) i Galaxy S24 Ultra (SM-S9280) podržavati i 45 W, iako su razlike, po dosadašnjem iskustvu – marginalne.

Nove informacije koje prenosi MyFixGuide potvrđuju da će Samsung nastaviti da nudi svoje vodeće telefone bez punjača u kutiji. Ostaje da se vidi da li će se Samsung odlučiti za tehnologiju novih slojevitih baterija na svojim S24+ i S24 Ultra modelima, kao što se pričalo ranije ove godine.

U svakom slučaju, očekuje se da će i S24+ i S24 Ultra stići sa baterijama od 5.000 mAh, dok bi osnovni Galaxy S24 takođe mogao da dobije blago povećanje kapaciteta baterije.

Prema prethodnim vestima, predstojeću Samsung Galaxy S24 seriju će pokretati Snapdragon 8 Gen 3 čipset koje bi Qualcomm trebalo da predstavi 24. oktobra, ali i novi desetojezgarni Exynos 2400.

Kao i kod iPhone 15 Pro serije, Galaxy S24 Ultra bi mogao da zameni aluminijumski ram za titanijumski, kako bi olakšao i poboljšao svoj najjači model.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Mixer93

    Zasto bi, kad je konkurent na 20W jos uvek sa USB-C? 😂

  2. Lanikor

    Nista bez 1kW brzine punjenja, beskoristan telefon

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi