Samsung Galaxy S24 serija telefona nosiće kodno ime Muse

Dva izvora potvrdila su kodno ime predstojeće Samsung Galaxy S24 serije telefona prema kojem će se oni interno u kompaniji nazivati – Muse telefoni

Samsung Galaxy S24 serija telefona nosiće kodno ime Muse

Posle samo nekoliko meseci od lansiranja aktuelne Galaxy S23 serije telefona, već su krenule da izlaze informacije o sledećoj Samsung Galaxy S24 seriji i jedna od najnovijih je kodno ime Muse koje će oni nositi. Ovu informaciju objavio je portal SamMobile u saradnji sa sajtom GalaxyClub.

Različiti uređaji raznih kompanija osim zvaničnog naziva serija pod kojim se nalaze u javnosti uglavnom imaju interna kodna imena prema kojima modele iz serije nazivaju unutar kompanije.

Tako, južnokorejski Samsung ima istoriju korišćenja kodnih imena za svoje premijum telefone. Na primer, serija Galaxy S20 nosila je kodni naziv Hubble, dok su se serije Galaxy S21 i Galaxy S22 kodno nazivale Unbound i Rainbow. Aktuelna serija zove se Diamond.

U predstojećoj Galaxy seriji telefona kodnog naziva Muse trebalo bi da se nađu tri modela: Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra. Treći model ima interno kodno ime Muse3, prema čemu bi prva dva modela trebalo da nose imena Muse1 i Muse2.

Iako je bilo više glasina da bi Samsung mogao da otkaže svoj Plus model u predstojećoj seriji, prema novim izvorima to ne bi trebalo da bude slučaj. O potencijalnim specifikacijama ove serije telefona i dalje se ne zna mnogo, ali se zna da će Ultra model imati telefoto kameru sa 5x optičkim zumom.

Naravno, ovo je samo delić informacija, a zvanične specifikacije bi, kako to obično biva, trebalo da budu otkrivene neposredno pre lansiranja modela, koji je planiran za sledeću godinu. Do tada će insajderi svakako nastaviti da plasiraju delove specifikacija novih telefona, kao i glasine, od kojih jedna tvrdi i da bi Ultra model mogao imati jednu kameru manje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi