Procurile su konačne specifikacije za Intel Core Ultra 200K, navodno stiže vrlo brzo

Dobili smo konačne specifikacije Intel Core Ultra 200K procesora, i ako je verovati im, nešto jako uzbudljivo ćemo videti već za nekoliko nedelja.

Procurile su konačne specifikacije za Intel Core Ultra 200K, navodno stiže vrlo brzo

Jedan kineski „leaker“ je otkrio konačne specifikacije Intel Core Ultra 200K procesora, i ako je verovati mu, nešto uzbudljivo ćemo videti već za nekoliko nedelja.

Intel trenutno prolazi kroz težak period, pa su sve oči uprte u njihove predstojeće proizvode kako bi se videlo da li će povratiti deo svog starog ugleda. Srećom, ne moramo da čekamo da Intel zvanično najavi svoje proizvode.

Prema izveštaju VideoCardz-a, curenje informacija se pojavilo na kineskom sajtu Benchlife. Prema ovim informacijama, specifikacije su već prilično konačne, jer Intel planira da procesor predstavi 24. oktobra, sa zvaničnom najavom 10. oktobra. Kao što možete pretpostaviti, malo je kasno da kompanija menja bilo šta; ako pretpostavimo da su informacije tačne, velike su šanse da će ovo biti i konačne specifikacije koje ćemo videti kada proizvod bude pušten u prodaju.

Dakle, hajde da zavirimo u ove detalje i vidimo šta novi AI procesori nude. Intel Core Ultra 200K serija će uključivati pet različitih SKU modela. Najmoćniji model nosi naziv Core Ultra 9 285K, i koristiće 8 Lion Cove P-jezgara i 16 Skymont efikasnih jezgara. Uz pomoć Intel Terminal Velocity Boost-a, čip će dostići brzinu do 5,7 GHz, a pritom koristiti 240W snage.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi