Prva Toshiba 'dynadock' bazna stanica sa izlazom Ultra HD rezolucije

Kompanija Toshiba Europe najavljuje "dynadock" 4K baznu stanicu (docking) – Toshibin prvi takav uređaj koji omogućuje izlaz slike Ultra HD kvaliteta na kompatibilnim monitorima.

Kompanija Toshiba Europe najavljuje “dynadock” 4K baznu stanicu (docking) – Toshibin prvi takav uređaj koji omogućuje izlaz slike Ultra HD kvaliteta na kompatibilnim monitorima i takođe podržava istovremeni prikaz slike na dva spoljna monitora u rezoluciji do 2048 x 1152. Sa povećanjem broja uređaja koji podržavaju Ultra HD kvalitet slike, kao i količine proizvedenog sadržaja u ovom kvalitetu, dynadock 4K je pragmatično rešenje za sve korisnike koji rade sa sadržajem bogatim grafikom na više ekrana – kao što su dizajneri, fotografi ili operateri u video montaži. Novi dynadock 4K može da se postavi horizonalno ili vertikalno, u zavisnosti od zahteva raspoloživog radnog prostora.  Izlaz u visokoj rezoluciji Toshiba dynadock 4K podržava prikaz slike Ultra HD rezolucije (3840 x 2160 piksela) na jednom monitoru preko DisplayPort izlaznog priključka, što omogućuje da se na većim kompatibilnim ekranima emituje neverovatno jasna i čista slika. Preko ugrađenih DVI-I ili HDMI priključaka podržana je rezolucija koja nadmašuje Full HD standard, do 2048 x 1152 piksela.Toshiba dynadock 4K takođe omogućuje izlaz sadržaja rezolucije do 2048 x 1152 na dva dodatna monitora istovremeno, preko DisplayPort priključka i jednog od HDMI ili DVI-I priključka. Računajući i osnovni monitor PC-ja, istovremeno prikazivanje sadržaja visoke rezolucije na tri ekrana otvara mogućnosti svestrane primene korisnicima multimedije koji zahtevaju prikazivanje raznovrsnih informacija u isto vreme. 
toshiba2_6.jpgOsmišljen za bilo koji radni prostorToshiba dynadock 4K je elegantno dizajniran i uklapa se u svaki prostor; može da se postavi uspravno ili položeno, sa svojom bazom koja omogućava da se radne površine održavaju čistim i organizovanim, bez dodatne gužve kablova.Toshiba dynadock 4K proširuje izbor mogućnosti i opcija povezivanja. Preko četiri USB 3.0 priključka na poleđini i dva sa prednje strane, korisnici mogu da povežu više kancelarijskih i mobilnih uređaja poput eksterne tastature, miša ili punjača za mobilni telefon. Dva USB 3.0 priključka sa prednje strane imaju funkcionalnost Sleep-and-Charge koja dodatno omogućuje da se uređaji pune dok su priključeni na baznu stanicu, čak i kada je laptop isključen. Na bazi uređaja su i ulazi za slušalice i mikrofon kao i Gigabit LAN mrežni priključak. Toshiba dynadock 4K bazna stanica biće dostupna u prvom tromesečju 2015. godine.Izvor: ToshibaSve informacije u vezi sa kompanijom Toshiba, možete pogledati na Toshiba stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi