Prve slike Samsung Galaxy S23 FE - malo drugačiji dizajn

Procurele informacije pokazuju da Samsung Galaxy S23 FE prati dizajn modela iz serije, a ako je verovati renderima, ima debeli okvir i ekran veličine 6,4 inča

Prve slike Samsung Galaxy S23 FE - malo drugačiji dizajn

Procurele fotografije i video otkrivaju da će Samsung Galaxy S23 FE telefon imati zakrivljene strane i ivice, debeli okvir i izgleda kao da mu je ekran veličine 6,4 inča okvirno. Dizajn telefona pojavio se na internetu u vidu render fotografija i videa u 360 stepeni preko Twitter naloga @OnLeaks u saradnji sa sajtom SmartPrix.

Nešto ranije se pojavila informacija da će kompanija Samsung ipak lansirati ovaj model telefona u okviru Samsung  Galaxy S23 serije, ali samo u nekim zemljama. Ta informacija nije bila potvrđena, ali su glasine o njemu nastavile da izlaze, baš kao i sada i to u vidu, kako izgleda, zaista uverljivih rendera.

Prvi pogled na Samsung Galaxy S23 FE podseća na Galaxy A54 model

Iako telefon u jednoj meri prati dizajn aktuelne serije, on na fotografijama zaista podseća na Samsung Galaxy A54 model. Zbog toga možda možemo očekivati da će i on takođe imati staklenu poleđinu, za razliku od prethodnih Samsung Galaxy S20 i S21 FE modela na kojima se pozadi nalazi plastika.

Novi Samsung telefon nema čitač otiska prsta sa strane, vidi se na fotografijama, što znači da bi on trebalo da se nađe na prednjoj strani ekrana. Slike sugerišu da će novi model imati okvirne dimenzije od 158 x 76,3 x 8,2 mm koje ga čine kompaktnim i pogodnim za lako korišćenje jednom rukom.

Ekran će tako verovatno biti AMOLED veličine 6,4 inča, a na zadnjoj strani stiže sa trostrukom kamerom, slično kao što je to slučaj i kod Samsung Galaxy S23 i S23+ modela. Senzori kamere na telefonu vire iz površine telefona, umesto da su zatvoreni u poseban odeljak kao na ranijim modelima. S druge strane, selfi kamera je centrirana na prednjem gornjem delu ekrana.

Glasine o specifikacijama

Prethodne informacije o ovom telefonu otkrivaju njegove potencijalne specifikacije i neke od njih ukazuju na Snapdragon 8+ Gen 1 čipset unutar njega, dok druge tvrde da će Exynos 2200 biti procesor koji će ga pokretati.

On će dolaziti u konfiguraciji sa 6/8 GB radne, kao i 128/256 GB memorije za skladištenje podataka. Uz to, navodno će ga pratiti baterija od 4500 mAh sa brzim punjenjem od 25 W.

U pogledu kamera koje će ponuditi, izveštaji tvrde da bi mogao imati primaru kameru od 50 MP, ultraširoku od 12 MP i namensku telefoto kameru. Međutim, detalji o specifikacijama kamere i dalje su prilično oskudni.

Tačan datum lansiranja ovog telefona i dalje se ne zna, ali spekulacije vode ka zvaničnom predstavljanju ovog modela zajedno sa Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5 telefonima. To znači da bismo na Samsung Unpacked događaju koji će biti održan krajem jula ove godine, mogli da vidimo nove modele Samsung telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi