Prvi renderi Apple Watch X otkrivaju 2-inčni ekran

Prvi CAD renderi Apple Watch X koji bi mogao biti predstavljen u septembru, otkrili su 2-inčni ekran, najveći na nekom Apple Watch-u

Prvi renderi Apple Watch X otkrivaju 2-inčni ekran

Prvi CAD renderi Apple Watch X pametnog sata su procurili, otkrivajući veliki 2-inčni ekran, najveći na nekom Apple Watch-u. Prema izveštaju 91mobiles-a, CAD renderi, koji su često tačni u smislu otkrivanja budućih Apple proizvoda i njihovih detalja, prikazuju ekran od 2 inča koji je veći od Apple Watch Series 9 i čak Apple Watch Ultra 2, koji trenutno meri 1.93 inča.

Uprkos veličini ekrana, kućište novog sata navodno se nalazi između Series 9 i Ultra u smislu veličine, mereći “približno 46 x 39.7 x 11.6 mm.” Inače, procurele informacije pokazuju praktično iste karakteristike kao i kod prethodne generacije, uključujući Digital Crown i bočno dugme.

Iako očekujemo značajnu nadogradnju za Apple Watch sa serijom X, nove informacije ne uključuju jednu od najvećih glasina o promenama. Prema Marku Gurmanu iz Bloomberg-a, novi Apple Watch X će imati novi magnetni mehanizam za narukvice koji će uštedeti prostor unutar uređaja za nove funkcije. Ovi renderi ne uključuju tu promenu.

Međutim, 91mobiles kaže da su CAD-ovi dobijeni “od insajdera iz industrije,” pa je moguće da magnetni mehanizam nije ušao u finalnu verziju. Prema izveštaju ne vidimo nikakve dokaze o ovoj glasini.

Takođe je moguće da postoje dva modela Apple Watch X različitih veličina. Nedavno je objavljeno da će Apple Watch X doći u kućištima od 45 mm i 49 mm, slično kao Ultra. U tom slučaju, očekivali bismo da postoji manja verzija modela prikazanog na renderima.

Ako je ovo zaista Apple Watch X, onda korisnici Apple Watch-a mogu očekivati značajno povećanje veličine ekrana i baterije koja će ići uz to. Veće kućište će pružiti više snage, verovatno nudeći trajanje baterije na nivou Apple Watch Ultra.

Apple Watch X bi nastavio Apple-ovu tradiciju iPhone X-a, čime bi obeležio 10. godišnjicu proizvoda značajnim ažuriranjem. Očekuje se da će biti predstavljen u septembru 2024. zajedno sa iPhone 16 i iPhone 16 Pro.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi