Realme 11 Pro serija sa 200 MP OIS SuperZoom kamerom stiže 20. juna

Kompanija Realme potvrdila je da će Realme 11 Pro serija sa Realme 11 Pro+ 5G i Realme 11 Pro 5G biti zvanično predstavljeni u Srbiji 20. juna

Realme je najavio premijeru Realme 11 Pro serije za Srbiju za 20. jun. Takođe, Realme je najavio i svog globalnog partnera za fotografiju – Lonely Planet, kako bi korisnicima pružio više posebnog iskustva u mobilnoj fotografiji.

Poboljšajte iskustvo u korišćenju kamere uz globalnog foto partnera – Lonely Planet

Realme veruje da će mobilna fotografija inspirisati korisnike da sve više fotografišu, bez obzira na ograničenja uređaja, te je Realme 11 Pro serija 5G kreirana u skladu sa konceptom da upravo u ovom segmentu pruži napredno iskustvo. Kako bi uličnu fotografiju učinili još zabavnijom i kreativnijom uz saradnju sa Lonely Planet-om predstavljena su 3 prilagođena filtera i ekskluzivni zajednički Realme i Lonely Planet vodeni žig.

Jedina kamera od 200 MP u segmentu

Sa OIS SuperZoom kamerom od 200 MP novi Realme 11 Pro+ 5G predstavlja vodeću kameru Realme-a za ovu godinu. Sistem kamera od 200 MP na Realme 11 Pro+ 5G zasnovan je na unapređenom Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom sistemu sa veličinom senzora od 1/1,4 inča, veličinom piksela od 2,24 μm i otvorom blende f/1,69, upravo kao da se radi o konfiguraciji flegšip uređaja.

Sa In-sensor Zoom tehnologijom, Realme 11 Pro+ 5G može da podrži režim zumiranja 2x/4x bez gubitaka, koji omogućava da se senzor prebacuje između različitih režima slike kako bi se postigao isti broj stvarnih piksela u različitim fokusnim segmentima, te da je kompozicija snimanja veća i nezavisna od udaljenosti. Kao rezultat toga, Realme 11 Pro + 5G je prvi mobilni telefon u industriji opremljen 4x zumom bez gubitaka, a rezolucija slike u ovom fokusnom segmentu je 242% veća nego kod sličnih proizvoda.

Takođe, Realme 11 Pro+ 5G ima i zanimljive karakteristike kamere kao što su „Super grupni portret“ i „One Take“, koji se koristi za inteligentnu kompoziciju sa AI algoritmom, za generisanje više fotografija iz „najboljeg ugla“ odjednom.

Najbolji u segmentu 120 Hz zakrivljeni Vision ekran

Realme 11 Pro serija dolazi sa najboljim u segmentu 120 Hz zakrivljenim Vision ekranom, za osećaj i iskustvo koji su na nivou flegšip modela.

Sa COP Ultra tehnologijom, Realme 11 Pro serija donosi impresivnih 93,65% ultra-visokog odnosa ekrana i kućišta, te za pravo iskustvo gledanja preko celog ekrana poseduje i najuži okvir u istoriji Realme-a od 2,33 mm. Dizajn je takođe super izdržljiv, te sa dvostruko ojačanim staklom donosi dugotrajnost kako na zadnjoj, tako i na prednjoj strani. Ovaj ekran poseduje brzinu osvežavanja od 120 Hz, 1 milijardu boja, osvetljenost od 950 nita, 100% P3 raspon boja, HDR 10+ i odnos kontrasta od 5.000.000:1.

Dizajn

Kako bi se nastavila posvećenost naprednom dizajnu, ovog puta Realme Design Studio sarađuje sa Matteom Menottom, poznatim print dizajnerom među luksuznim brendovima. Matteo Menotto rođen je u modnoj prestonici – Milanu, te je izgled Realme 11 Pro serije inspirisan upravo ovim gradom. Okrugli modul sočiva podseća na izlazeće sunce, a žuta linija u sredini simbolizuje put koji se proteže u daljinu. Boja ovog modela je – bež, odnosno boja sunca koje se preliva preko zgrada i nazvana je „Sunrise beige“.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi