Realme “Flagship Killer” GT 6 serija se vraća u Evropu posle 2 godine i donosi AI funkcije

Od debija prvog pametnog telefona Realme GT serije u martu 2021. godine, ova linija proizvoda dobila je veliko priznanje korisnika i tehnoloških entuzijasta širom sveta.

Realme “Flagship Killer” GT 6 serija se vraća u Evropu posle 2 godine i donosi AI funkcije

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, objavio je da će najnovija GT 6 flegšip serija biti predstavljena 20. juna u Milanu. Ovo globalno lansiranje proizvoda označava još jednu značajnu prekretnicu za Realme jer se flegšip GT serija vraća na svetsko tržište nakon dve godine. Od debija prvog pametnog telefona GT serije u martu 2021. godine, ova linija proizvoda dobila je veliko priznanje korisnika i tehnoloških entuzijasta širom sveta.

Nova GT serija predstavljena je kao “Flagship Killer Powered bi AI”, i spremna je da zaseni svoje prethodnike. Realme GT 6 zauzima centralno mesto sa ciljem da osvoji tržište vrhunskih pametnih telefona, dok Realme GT 6T cilja na postizanje titule „Flegšip performer u srednjoj klasi“. Oba modela se mogu pohvaliti izuzetnim performansama i mnoštvom inovativnih karakteristika, te su spremni da redefinišu tržište pametnih telefona kao nova generacija koja menja pravila igre.

Velika ulaganja brenda pokazuju da je za Realme Evropa strateško tržište, a prema najnovijim podacima Counterpoint Research-a u prvom kvartalu 2024. godine, Realme je dostigao TOP 4 poziciju među brendovima pametnih telefona u Evropi. Sa druge strane, događaj predstavljanja GT 6 serije je prvi Realme globalni događaj u Evropi, te će u budućnosti stari kontinent uvek biti prvo tržište koje će lansirati GT seriju.

Ova serija uključiće najsavremenije AI funkcije u pametni telefon, pa će Realme sadržati prvi AI Night Vision režim u ovoj seriji, sa kojim korisnici mogu da snimaju video zapise u izuzetno mračnim okruženjima. Kroz kombinaciju AI algoritama i čipseta visokih performansi, telefonu je omogućeno da funkcioniše kao uređaj za noćni vid. Cilj Realme-a  je da populariše AI tehnologiju za korisnike  širom sveta, te će ova funkcija, AI Night Vision, omogućiti svakom korisniku da napravi jasne noćne snimke i uživa u prednostima snimanja pametnim telefonom.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi