Redmi Note 13 Pro+ navodno usvaja dizajn Xiaomi 13 sa uskim okvirima

Ove jeseni u Kini bi trebalo da bude lansiran Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ i verovatno će imati dizajn Xiaomi 13 telefona sa ravnim stranama i uskim okvirima

Redmi Note 13 Pro+ navodno usvaja dizajn Xiaomi 13 sa uskim okvirima

Preliminarni nacrti dizajna predstojećeg Xiaomi Redmi Note 13 Pro+  telefona koje su se pojavile na kineskoj društvenoj mreži Weibo, otkrivaju da bi ovaj model trebalo da ima dizajn inspirisan Xiaomi 13 modelom. Naime, profil Digital Chat Station sa ove mreže koji često dolazi do informacija o predstojećim uređajima, objavio je, pa potom izbrisao šeme i nacrte novog Xiaomi Note uređaja, piše GSM Arena.

Iako bi novi uređaj trebalo da se pojavi tek na jesen u Kini, rane specifikacije ukazuju da bi on trebalo da ima ravan ekran sa ravnim bočnim okvirom i takozvano ostrvo kamera koje podseća na dizajn Xiaomi 13.

Trenutno deluje da je najveća razlika između dva modela u veličini, jer će Redmi Note 13 Pro+ navodno imati okvirno 6,7 inča, dok su dimenzije Xiaomi 13 modela 6,36 inča.

Osim delimičnog dizajna, obrisana objava otkrila je i da će telefon imati MIUI 15 sa obaveznim Xiaomi ažuriranjem kao što je to običaj ovog proizvođača, ali to nije garancija da će dobiti predstojeći Android 14 operativni sistem. Međutim, do trenutka kada novi uređaj iz Kine stigne na globalno tržište i to bi moglo da se promeni i da zapravo u startu bude isporučen sa novom generacijom Android operativnog sistema.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi