Sada je i zvanično, Moto Edge 50 je najtanji telefon sa MIL-STD-810H sertifikatom

Moto Edge 50 je najtanji telefon sa MIL-STD-810H sertifikatom, izlazi 1. avgusta i imaće Snapdragon 7 Gen 1, 5,000 mAh bateriju i Sony Lytia 700C kameru

Sada je i zvanično, Moto Edge 50 je najtanji telefon sa MIL-STD-810H sertifikatom

Uprkos tome što već postoje tri varijante Moto Edge 50 telefona, još uvek nema osnovnog modela. To će se promeniti sledeće nedelje kada Motorola India predstavi Motorola Edge 50. Telefon će biti lansiran 1. avgusta i biće dostupan na Motorola zvaničnoj online prodavnici.

Prednja strana Moto Edge 50 ima zakrivljeni 6.67” P-OLED ekran. Rezolucija je navedena kao “1.5K”, verovatno ista ili vrlo blizu 1.220 x 2.712 piksela Fusion modela. To je 10-bitni panel sa 100% DCI-P3 pokrivenošću palete boja i može dostići osvetljenost od 1.900 nita. Tu je i ugrađen čitač otisaka prstiju.

Moto Edge 50 je unapređen model u odnosu na Fusion?

Telefon će pokretati Snapdragon 7 Gen 1, što je korak unazad u odnosu na 7s Gen 2 koji se nalazi u Edge 50 Fusion. Snapdragon 7 Gen 1 je prethodno korišćen u Razr 40 preklopnom telefonu. Čipset će biti uparen sa 256 GB memorije za podatke i parnom komorom za hlađenje.

Motorola obećava 3 godine ažuriranja operativnog sistema za Edge 50, uz četiri godine bezbednosnih zakrpa.

Baterija od 5.000mAh podržava 68 W brzo punjenje putem kabla i 15 W bežično punjenje. To je unapređenje u odnosu na Fusion, koji nema bežično punjenje. I to nije jedino unapređenje.

Glavna kamera koristi Sony Lytia 700C, 50MP senzor od 1/1.56” koji se takođe nalazi u Fusion modelu. Međutim, ovaj model je opremljen i sa 10 MP telefoto kamerom sa “30x zumom”, što pretpostavljamo znači 3x optički zum. Tu je i 13 MP ultra širokougaona kamera od 120°, koja može da snima makro fotografije. Na kraju, tu je i 32 MP prednja selfi kamera.

Motorola najvljuje ovaj model kao “najtanji telefon na svetu sa MIL-STD-810H vojnim sertifikatom”, iako još uvek nismo saznali stvarnu debljinu. Testiran je na padove, vibracije, ekstremne temperature (visoke i niske) i slanu maglu. Takođe ima IP68 ocenu i metalni okvir (još uvek nema informacija o staklu). Motorola Edge 50 dolazi u tri boje. Dve imaju zadnju stranu od veganske kože (Jungle Green i Pantone Peach Fuzz) i jedna ima veganski antilop (Koala Grey), piše GSM Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi