Samsung ATIV Q bi mogao biti otkazan

Oni koji sa nestrpljenjem očekuju pojavu Samsungovog tablet/laptop hibrida na tržištu mogli bi biti razočarani. Naime, Samsung ATIV Q se suočava sa problemima koji su vezani za patente, što bi moglo odložiti njegovo pojavljivanje, pa čak i otkazivanje uređaja. Samsung ATIV Q je najavljen u junu, a

Oni koji sa nestrpljenjem očekuju pojavu Samsungovog tablet/laptop hibrida na tržištu mogli bi biti razočarani. Naime, Samsung ATIV Q se suočava sa problemima koji su vezani za patente, što bi moglo odložiti njegovo pojavljivanje, pa čak i otkazivanje uređaja. Samsung ATIV Q je najavljen u junu, a radi se o slajder hibridu sa jednom od najvećih rezolucija displeja kada su tableti u pitanju (3200 x 1800 piksela). Izvori upoznati sa tematikom, navode da ATIV Q ima patentnih problema sa još jednom ključnom funkcijom, a to je mogućnost pokretanja dva operativna sistema istovremeno. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi