Samsung bi mogao predstaviti 'Galaxy AI taster' za Galaxy Tab S10 tablet

Glasine tvrde da Samsung radi na dodavanju "Galaxy AI dugmeta" na tastature i futrole sa tastaturom za svoju seriju Galaxy Tab S10

Samsung bi mogao predstaviti 'Galaxy AI taster' za Galaxy Tab S10 tablet

Očekuje se da Samsung uskoro lansira novu seriju vodećih tablet računara, ali korisnici bi mogli dobiti i unapređeni dodatak u vidu tastature sa brzim pristupom AI funkcijama. Prema WinFuture izvoru iz Nemačke, Samsung planira da doda “Galaxy AI dugme” na nove tastature i  dodatke za Galaxy Tab S10 seriju.

Još uvek nije poznato koje će sve funkcije aktivirati ovo dugme na Tab S10 modelima. Očekuje se da će mnoge nove funkcije koje stižu zajedno sa One UI 6.1.1 ažuriranjem, biti dostupne i na Tab S10 uređajima. Kako će ovo izgledati u praksi, još uvek je nejasno.

Taster će, prema glasinama, imati Galaxy AI ikonu, ali njegova funkcionalnost i prečice za funkcije još uvek nisu poznate

Izveštaj takođe dodaje da bi dugme moglo imati Galaxy AI logo, koji je sastavljen od četiri zvezde različitih veličina. Renderi koji su procureli nisu zvanični i predstavljaju samo ideju kako bi Samsung mogao ponuditi ovaj dodatak korisnicima.

Postoje naznake da će “Galaxy AI dugme” biti prisutno na dodacima poput tastatura i futrola sa tastaturom za Tab S10 seriju. Ove informacije su, navodno, potvrđene od strane insajdera bliskih ovom projektu.

U avgustu su se pojavili nezvanični renderi Galaxy Tab S10 Duo modela, sugerišući da ove godine neće biti osnovnog tablet modela. Slike pokazuju da Samsung verovatno neće promeniti dizajnerski stil svojih tablet uređaja, zadržavajući vertikalnu kameru sa dva sočiva na zadnjoj strani. Ultra model će verovatno zadržati izrez za prednju kameru na vrhu ekrana.

Ove glasine takođe nagoveštavaju novu Galaxy AI funkciju koju bi tablet duo mogao dobiti – automatsko generisanje transkripta tokom snimanja zvuka. Moguće je da će “Galaxy AI dugme” omogućiti brzi pristup ovoj funkciji, piše Android Central.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi