Samsung će možda otkazati Galaxy S26

Samsung bi mogao napraviti drastičan potez 2026. godine odustajući od standardnog Galaxy S26 modela zbog tržišne konkurencije

Samsung će možda otkazati Galaxy S26

Nešto veliko bi se moglo dogoditi sa Galaxy S flegšip linijom, ali ne sledeće godine. Galaxy S25, S25+ i S25 Ultra stižu u januaru, kao i obično. Međutim, 2026. godine, korejska kompanija bi mogla uneti značajnu promenu u svoju ponudu, tako što će odustati od Galaxy S26 modela.

Samsung je već uradio nešto slično sa svojom linijom flegšip tablet računara. Ove godine su lansirani samo Galaxy Tab S10+ i Galaxy Tab S10 Ultra, dok je “osnovni” model izostavljen. Sada nova glasina tvrdi da bi se isto moglo dogoditi sa Galaxy S26 serijom u 2026. godini.

Dakle, samo će Galaxy S26+ i Galaxy S26 Ultra stići (verovatno u januaru 2026). Ovaj potez bi se navodno desio zato što osnovni model više neće biti konkurentan na tržištu.

Kineski brendovi se pripremaju za nalet telefona sa vrhunskim specifikacijama u narednim mesecima i Galaxy S25 bi jedva mogao da preživi to, ali za S26 bi to moglo značiti kraj. Ukoliko se ovo naravno, zaista obistini. Izvor ove glasine, Ice Universe, ima solidan dosadašnji kredibilitet dobro obaveštenog, ali je poznat po tome da ponekad preuveličava, pa to treba imati na umu, prenosi GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi