Samsung Galaxy A24 zvanično najavljen

Samsung Vijetnam je “povukao nogu” i odlučio da na svojoj zvaničnoj internet stranici objavi podatke o predstojećem Samsung Galaxy A24 telefonu.

Samsung Galaxy A24 zvanično najavljen

O ovom modelu se dugo pričalo zajedno sa svim njegovim specifikacijama i fotografijama. Jedini znak pitanja koji ostaje jeste njegova cena i dostupnost, ali možemo pretpostaviti da će informacije biti uskoro obelodanjene.

Samsung Galaxy A24 ima ekran dijagonale 6,5-inča u Super AMOLED tehnologiji sa FHD+ rezolucijom i izrezom u obliku kapljice gde je smeštena prednja kameru od 13 MP. Nema zvanične potvrde o brzini osvežavanja ekrana, ali prethodne glasine ukazuju na panel od 90Hz.

Novi Galaxy A24 je moderan i pristupačan

Najnoviji telefon iz Galaxy “A” serije je opremljen MediaTek Helio G99 čipsetom sa 6 ili 8 GB RAM-a, kome je još dodato 128 GB prostora za čuvanje podataka. On se može dodatno proširiti pomoću microSD memorijske kartice. Telefon na zadnjoj strani raspolaže glavnom kamerom od 50 MP sa OIS-om, a tu je i ultraširoki modul od 5 MP i makro kamera od 2 MP.

Prema objavljenim ilustracijama, čini se da uređajem upravlja Android 13, verovatno sa OneUI 5.1 korisničkim interfejsom. Telefon ima bateriju od 5.000 mAh sa punjenjem od 25 W, premosi gsmarena.

Samsung Galaxy A24 će biti dostupan u crnoj, bordo, zelenoj i srebrnoj boji. Cene tek treba da budu potvrđene, ali prve preliminarne informacije špekulišu sa iznosom koji će biti ispod 200 evra u Evropi.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi