Samsung Galaxy A25 se pojavio na Geekbench sa Exynos 1280 i 6,44'' ekranom

Pre nekoliko meseci videli smo prve procurile slike Samsung Galaxy A25 telefona, a Geekbench nam je otkrio dimenzije telefona, dizajn i specifikacije

Geekbench je popularna aplikacija za testiranje performansi, pa nije strano to što se većina telefona malo pre premijere pojavi u bazi, sa rezultatima i specifikacijama koje ova aplikacija očita. Tako su se pojavile informacije o Samsung Galaxy A25, telefonu niže klase, koji će pokretati Exynos 1280, čipset koji smo videli u Samsung Galaxy A53 modelu.

Oznaka telefona je SM-A256B i Sam Mobile po dosadašnjoj nomenklaturi zaključuje da je u pitanju Samsung Galaxy A25 5G. Pored Exynos 1280 čipseta, ovaj telefon dolazi sa 8 GB RAM-a i Android 14 operativnim sistemom.

Sem ovih informacija nema još mnogo toga što možemo da zaključimo iz Geekbench izveštaja, ali prethodne informacije koje su se pojavile govore o 50 MP glavnoj, 5 MP širokougaonoj i 2 MP makro kameri. Baterija bi trebalo da ima kapacitet od 5.000 mAh uz podršku za punjač od 25 W, koji gotovo sigurno neće biti deo pakovanja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi