Samsung Galaxy Buds2 slušalice prikazane u novim video klipovima

Naredna generacija Samsung Galaxy Buds2 slušalica se očekuje zvanično u okviru Samsungovog narednog Unpacked događaja

Naredna generacija Samsung Galaxy Buds2 slušalica se očekuje zvanično u okviru Samsungovog narednog Unpacked događaja, koji se očekuje 11. avgusta. Nove bežične slušalice će implementirati veliki broj poboljšanja u odnosu na Galaxy Buds+ model.Dojavljivač Evan Blass (@evleaks) je na Twitteru sada objavio dva video klipa koji Samsung Galaxy Buds2 prikazuju u punom sjaju. Imamo uvid u nove izmene dizajna, kao što je veće kućište, sa LED ekranom za prikaz statusa baterije. Na poleđini će se naći USB-C port za punjenje, a glasine sugerišu i podršku za bežično punjenje u dnu.
 
Pogledajte još: Sertifikovane Samsung Galaxy Buds2 slušalice
Spoljašnjost kućišta će biti bele boje, dok će unutrašnjost akcentovati boju slušalica. Same slušalice će imati uniformnu teksturu, a koristiće dva mikrofona za smanjenje pozadinskog zvuka. neće biti dostupno aktivno utišavanje buke (ANC), a prema glasinama to će biti ekskluzivno rezervisano za Galaxy Buds Pro i Buds Live.
Očekuje se da će Samsung Galaxy Buds2 koštati između 149 i 169 dolara.Izvor: PocketNow
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi