Samsung Galaxy S25 Ultra možda ostane bez jedne kamere u odnosu na S24 model

Predstojeći Samsung Galaxy S25 Ultra telefon mogao bi da ostane bez jedne kamere u odnosu na svog prethodnika, odnosno aktuelnog S24 Ultra modela

Samsung Galaxy S25 Ultra možda ostane bez jedne kamere u odnosu na S24 model

Iako smo od lansiranja nove Samsung Galaxy S serije telefona dosta udaljeni, prve glasine već stižu. Jedna od njih je i da će najbolji model nove serije, Galaxy S25 Ultra ostati bez jedne kamere u odnosu na Galaxy S24 Ultra, što znači da će umesto četiri, imati tri zadnje kamere.

Navodno, jedna od kamera koja će biti izostavljena je ona sa telefoto sočivom i senzorom od 10 MP koja nudi 3x optički zum. Kao što ste možda pretpostavili, Samsung će umesto toga pokušati da nas ubedi da glavna kamera na S25 Ultra može da napravi fotografije jednako dobro, ako ne i bolje, nego što bi to mogla specijalizovana jedinica sa 3x optičkim zumom.

Za to će ubuduće, navodno, glavna kamera dobiti poboljšanu obradu slike, piše GSMArena. Glavna kamera S25 Ultra modela navodno će imati istu rezoluciju i veličinu senzora kao i ona na S24 Ultra, ali će joj sposobnost hvatanja svetlosti biti poboljšana. Širokougaona kamera, barem u ovom trenutku, navodno nema promena.

Periskopska zum kamera S25 Ultra modela navodno se testira sa promenljivim zumom sa dve fiksne žižne daljine, pri čemu je prva između 4x i 5x, a druga između 6x i 7x. Samsung navodno još uvek nije odlučio koje će tačno žižne daljine odabrati, ali će ih biti dve.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi