Samsung Galaxy S25 Ultra: tanji, lakši i sa zaobljenim dizajnom

Nezvanične render fotografije pokazuju tanji i lakši dizajn Galaxy S25 Ultra sa zaobljenim ivicama, uz očekivane Samsung nadogradnje kamere i AI funkcija, ali generalno bez značajnih promena u odnosu na S24 seriju

Samsung Galaxy S25 Ultra: tanji, lakši i sa zaobljenim dizajnom

Sada kada je iPhone 16 zvanično predstavljen, poznati tehnički insajderi preusmeravaju pažnju ka Samsungovom predstojećem flegšipu. Renomirani izvor Ice Universe, poznat po prilično pouzdanima informacijama o Samsung uređajima, podelio je render fotografije koje direktno upoređuju Galaxy S25 Ultra sa njegovim prethodnikom.

Prema preliminarnim ilustracijama, novi telefon vraća zaobljene uglove, iako ne u tolikoj meri kao kod iPhone modela.

Uklanjanjem metalnog okvira, Samsung je uspeo da svoj najnoviji model učini vizuelno tanjim. Takođe, telefon će verovatno biti lakši, mada to još nije sigurno. Iako će veličinom biti sličan ili blago veći od prethodnika, zbog odsustva metalnog okvira i oštrijih uglova, deluje manjim.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Nedavno su se pojavile slične najave izgleda novog Samsung flegšip telefona od strane drugog pouzdanog izvora, koji takođe prikazuju model S25 Ultra sa zaobljenim ivicama.

Pored tanjeg i lakšeg dizajna, može se očekivati i nešto brži procesor, kao što je to uobičajeno sa godišnjim nadogradnjama. Postoje i informacije o kamerama na S25 Ultra, gde se spekuliše da bi to moglo biti jedno značajno poboljšanje. Najveći prodajni adut verovatno će biti Galaxy AI, slično kao što je Apple Intelligence ključna karakteristika iPhonea 16. Ipak, prethodni Samsung telefoni već imaju ugrađene AI funkcije.

Novi Samsung telefoni su još nekoliko meseci udaljeni od zvaničnog lansiranja, a malo je verovatno da će doneti toliko značajne inovacije da bi se isplatilo čekati. Današnja S24 serija nudi neke od najboljih telefona koji su trenutno dostupni, pa ukoliko razmišljate o kupovini, slobodno se odlučite za jedan od aktuelnih modela, piše Phone Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi