Samsung potvrđuje Galaxy Unpacked događaj za 9. februar

Kompanija Samsung je i zvanično otklonila sve nedoumice

 
Očekuje se da će Samsung Galaxy S22 linija stići negde u februaru već neko vreme, ali tačan datum je bio misterija. Jučerašnje informacija nagovestila je da bi događaj lansiranja mogao biti postavljen za 9. februar, a sada je Samsung zvanično potvrdio kada će se održati sledeći Galaxy Unpacked događaj.Samsung je potvrdio za XDA-Developers da će se sledeći događaj Galaxy Unpacked održati u sredu, 9. februara 2022. u 16:00 CET. Slika pozivnice je identična onoj koja je ranije procurila – ponekad pozivnica uključuje nagoveštaj ili teaser o tome šta je Samsung planirao, ali ovoga puta to je samo prikaz staklene kutije sa velikim slovom “S” na prednjoj strani. Natpis „Epski standard“ nam ne otkriva previše.Ovog puta prvenstveno očekujemo najave za Galaxy S22, Galaxy S22 Plus i Galaxy S22 Ultra. Svaka opcija boja za sva tri telefona je već poznata, ako vas zanima kako će ti uređaji izgledati. Takođe je skoro zagarantovano da ćemo videti Galaxy Tab S8 seriju, za koju se očekuje da uključuje tri modela i premijum Snapdragon čipsete.
 

Samsung je u tizeru prošle nedelje rekao: „Na Unpacked-u u februaru 2022. predstavićemo vam najistaknutiji uređaj serije S koji smo ikada napravili. Sledeća generacija Galaxy S-a je tu, okupljajući najveća iskustva našeg Samsung Galaxy-ja u jedan vrhunski uređaj. Znamo da su mnogi od vas bili iznenađeni kada Samsung prošle godine nije objavio novi Galaxy Note. Zavoleli ste neuporedivu kreativnost i efikasnost Galaxy Note serije, koja vam je omogućila da pređete sa igre na visokooktansku produktivnost u tren oka. Oduševljavali ste realističnim S Pen-om. I nismo zaboravili na ova iskustva koja volite.”Kompanija je takođe objavila gornji tizer video prošle nedelje, koji prikazuje dve siluete različitih pametnih telefona kako se spajaju i formiraju jedan uređaj – verovatno znak za Samsung koji kombinuje Galaxy S i Galaxy Note serije za S22 Ultra.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi