Sjajni Huawei Watch Fit 3 konačno u prodaji

Ljubitelji Huawei pametnih uređaja dočekali su početak prodaje najnovije generacije pametnih satova iz Fit serije – Huawei Watch Fit 3

Sjajni Huawei Watch Fit 3 konačno u prodaji

Stara poslovica kaže da ko čeka taj i dočeka. Ljubitelji Huawei pametnih uređaja dočekali su početak prodaje najnovije generacije pametnih satova iz Fit serije – Huawei Watch Fit 3.

Ovaj uređaj, koji krase inovativna tehnološka rešenja, uz prepoznatljiv moderan i tanak dizajn Fit serije, zvanično je u prodaji od danas, 22. maja u svim A1, Yettel i MTS poslovnicama, kao i u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji i Tehnomediji.

Ono što će sve kupce posebno obradovati jeste da uz kupovinu Watch Fit 3 uređaja do kraja juna svaki kupac dobija na poklon FreeBuds SE 2 slušalice ako se registruje na https://www.huaweipokloni.rs/.

Zahvaljujući inovativnim estetskim rešenjima koje podržavaju najmodernije tehničke predispozicije, poput poboljšanog iskustva aplikacije StayFit, novih TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5 za holističkim nadzorom zdravlja i mnogih drugih restruktuiranih dodataka, Huawei Watch Fit 3 je svojom pojavom izazvao veliku pažnju svetske javnosti, a sada je konačno dostupan i na srpskom tržištu.  

U funkcionalnostima Huawei Watch Fit 3 mogu uživati svi ljubitelji pametnih satova, jer se jednostavno povezuje sa svakim telefonom, pri čemu nije važno da li koristite Android ili iOS operativni sistem.

Cene Huawei Watch Fit 3 uređaja:

WATCH FIT 3 Black …………………………. 22.999.00 din.

WATCH FIT 3 Pink …………………………… 22.999.00 din.

WATCH FIT 3 Green ………………………… 22.999.00 din.

WATCH FIT 3 White …………………………. 22.999.00 din.

WATCH FIT 3 Grey Woven Strap ……….. 24.999.00 din.

WATCH FIT 3 White leather strap ………. 24.999.00 din.

Više o Huawei Watch Fit 3 saznajte putem linka.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Koga briga, ti pametni satovi su najveci tehnoloski promasaj ikada i uredjaji bez apsolutne svrhe. Imam utisak kada bih imao tako nesto na ruci da bih sam sebe terao na silu da budem 24h online. A baterije i na telefonu i na tom satu se prazne brze posto to sve povezije bluetooth. I kad radim, jedem, pijem, spavam, pisam, serem, prdim to ce cudo da kontrolise moje zdravlje. Ma ajde bre bezi...

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi