Skice Vivo X Fold otkrivaju postavku četvorostrukih kamera na zadnjoj strani

Vivo X Fold će usvojiti faktor forme Samsung Galaxy Z Fold, Xiaomi Mi Mix Fold, Oppo Find N i Huawei Mate X2.

Predstojeći Vivo sklopivi flagship model koji će se zvati X Fold, predmet je novih glasina. Danas je pouzdani leakster DSC objavio šeme predstojećeg sklopivog uređaja, otkrivajući kameru sa otvorom na poklopcu i četvorostruku kameru sa periskopskim sočivom na zadnjoj strani.Takođe je otkrio da će hardver telefona biti „apsolutno vrhunski“, što znači da treba očekivati Snapdragon 8 Gen 1 čipset, OLED ekrane sa obe strane i glavnu kameru sa stabilizacijom zasnovanu na sistemu kardanskog zgloba.
 
vivoskica.jpg
Vivo X Fold će usvojiti faktor forme Samsung Galaxy Z Fold, Xiaomi Mi Mix Fold, Oppo Find N i Huawei Mate X2. Uređaj će se preklapiti horizontalno sa glavnim ekranom iznutra i imaće visok, uski spoljni ekran.Postavka kamere podseća na dizajn vivo X70 Pro+, kao i na iQOO 9 liniju – veliko pravougaono ostrvo, čiju levu stranu zauzimaju kamere, dok je desna tu, očigledno, samo iz estetskih razloga.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi