Sledeći Motorola Razr savitljivi telefon bi mogao da donese dobru nadogradnju po istoj ceni

Predstojeći Motorola Razr savitljivi telefon mogao bi da ponudi više RAM i memorije za skladištenje podataka, po istoj ceni kao i prošlogodišnji model

Sledeći Motorola Razr savitljivi telefon bi mogao da donese dobru nadogradnju po istoj ceni

Telefon pod imenom Motorola Razr Plus (2024), poznat još i kao Motorola Razr 50 Ultra bi mogao da košta isto koliko i prošlogodišnji model, uz doborodošlo unapređenje skladišnog prostora i veći RAM. U pitanju je predstojeći savitljivi telefon kompanije Motorola, a insajderi očekuju da će zvanično biti najavljen u junu.

Novo curenje podataka sa slikama ekrana o cenama ovog telefona u Evropi pokazuju da bi novi telefon mogao da koštao 1.200 evra, što je ista cena kao i Motorola Razr 40 Ultra modela iz prošle godine, poznatog još i kao Razr Plus (2023).

To su dobre vesti, s obzirom na to da insajderi tvrde da je kompanija poboljšala konfiguraciju telefona, pa će tako najnoviji model biti dostupan u 12/512 GB odnosa RAM i memorije za skladištenje podataka, za razliku od prošle godine kada smo imali varijantu 8/256 GB.

Naravno, dobre vesti pod uslovom da su ove informacije tačne, jer ipak potiču od insajdera, koji ponekad znaju i da omaše. U međuvremenu, procurile su i opcije boja za sledeći Motorola Razr model i u pitanju su: plava, zelena i boja breskve, ističe AndroidAuthority.

Motorola je predstavila Razr 40 Ultra u junu prošle godine, pa su očekivanja u skladu sa tim da će Razr 50 Ultra biti lansiran u sličnom vremenskom okviru. Takođe, telefon će najverovatnije prvo biti predstavljen u Kini, pa tek onda na drugim tržištima u svetu, a u SAD će, za razliku od ostatka sveta, najverovatnije nositi ime Razr Plus (2024).

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi