Sony objavio novi Walkman u čast jubileja!

Sony je objavio limitiranu ediciju Walkmana, kako bi obeležio 40. rođendan svog popularnog uređaja

Sony je objavio limitiranu ediciju Walkmana, kako bi obeležio 40. rođendan svog popularnog uređaja. koji će na sebi sadržati “40th Anniversary” logo, a krasiće ga retro dizajn.
NW-A100TPS Walkman ne koristi kasete, ali zato ima 16GB skladišnog prostora. Korisnici mogu direktno da preuzimaju svoje omiljene pesme, ili da ih streamuju uz pomoć Wi-Fi podrške. Uređaj ima Android podršku, pa će korisnicima biti omogućeno da pristupe širokom spektru muzičkih aplikacija. LDAC, koji predstavlja premijum bežični kodek, obezbeđuje streaming muzike sa zvukom visokog kvaliteta. Walkman ima i NFC i Bluetooth podršku, USB-C port i bateriju koja traje do 25 sati.

Korisnike će verovatno privući retro dizajn uređaja, a kućište imitira originalni dizajn TPS-L2 Walkman modela. Walkmen ima 3.6-inčni displej osetljiv na dodir, sa interfejsom koji se može koristiti za reprodukciju pesama, prikaz omota albuma i drugih funkcija. Kada nije u upotrebi, ekran će prikazivati pokretnu kasetu, na kojoj će se pojavljivati detalji o pesmi koja trenutno ide.NW-A100TPS Walkman će biti dostupan od novembra, po ceni od 440 evra.Izvor: HotHardware
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi