Spremite novčanike, stižu AirPods Pro 2 slušalice

Kompanija Apple mogla bi tokom godine da predstavi novu generaciju svojih bežičnih slušalica.

 
Kompanija Apple ima stvarno valiki broj prizvoda najavljenih za ovu godinu. Tu je iPhone 14 serija uređaja, novi Apple Mac računari sa M2 procesorima, kao i novi modeli njihovih premijum iPad tableta. Prema najnovijim nezvaničnim informacijama, ova kompanija priprema se da korisnicima predstavi još jedan uređaj, a to su nove bežične slušalice, druga generacija Apple AirPods Pro, najboljih bubica ove kompanije.
Kada bi mogle da se pojave
Kako prenosi portal Wccftech, a prema rečima poznatog analitičara i novinara Bloomberg-a Marka Gurmana, kompanija Apple najverovatnije će predstavti ovaj novi model bežičnih slušalica u nekom trenutku tokom jeseni, moguće zajedno sa objavljivanjem novih boja za njihove AirPods Max slušalice. 
Kako je sam Gurman rekao, “Obratite pažnju na nove AirPods Pro bežične slušalice ove jeseni. Aktuelni model je na tržištu prisutan od jeseni 2019. godine, tako da baterija polako postaje problem za mnoge od njih. Takođe, očekujte i osveženje za AirPods Max u vidu novih boja, kao i mogućnosti za sniženje cene”. 
Takođe, još jedan analitičar zadužen za informacije vezane za kompaniju Apple, Ming Či Kuo (Ming-Chi Kuo), pomenuo je kako se na jesen očekuje predstavljanje AirPods Pro 2. 
Dizajn
Što se tiče dizajna, očekuje se da Apple AirPods 2 neće imati drškicu koja viri sa donje strane bežičnih slušalica, što obećava kompaktniji dizajn kako samih slušalica, tako i kućišta za punjenje baterije. Pored toga, pretpostavlja se da će ove bubice doneti i podršku za lossless audio formate. Dakle, čekamo jesen da potvrdimo ili opovrgnemo ove informacije, a do tad imate vremena da uštedite, s obzirom na to da se aktuelna generacija AirPods Pro slušalice kod nas prodaje po ceni prosečnog telefona srednje klase.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi