Šta je XMAGE i zbog čega će promeniti fotografiju na pametnim telefonima?

Nova Huawei Mate 50 serija telefona sa sobom je donela pregršt novih tehnologija, a jedna od njih koja je posebno bitna za krajnje kupce je XMAGE.

Ono što kompaniju Huawei izdvaja od drugih je sposobnost da iznova i iznova, svakim svojim modelom iznenadi svoje kupce i pruži im uređaj kojim će zadovoljiti sve svakodnevne potrebe. Kako je danas jedna od presudnih karakteristika kada se radi o odabiru savršenog telefona kamera, novi Huawei Mate 50 Pro je uređaj koji ćete sa ponosom nositi uživajući u njegovoj estetici i tehnološkim dostignućima.
Dizajn
Već na prvi pogled se vidi da se radi o telefonu koji je nešto sasvim novo i drugačije na tržištu. Uređaj dolazi u dve boje, klasična crna boja za one koji vole minimalizam, i jednostavnost sa dozom elegancije. Posebna verzija ovog telefona dizajnirana je za one hrabrije, i dolazi u jarkoj narandžastoj boji koja je inspirisana zalascima sunca i biće pravi modni detalj uz svaku vašu odevnu kombinaciju.
Još jedan novitet sa kojim se susrećemo kada se radi o Huawei Mate 50 Pro modelu jesu materijali koji su korišćeni za kreiranje ovakvog uređaja. Poseban vegan leather model ima sjajne dodatne karakteristike, a to je da je vootporan je na dubinama do 6 metara, otporan na hladnoću, a ultra pouzdano Kunlun staklo povećava izdržljivost za čak 10 puta u odnosu na sve prethodne modele. Zato je ovaj telefon idealan za sve vrste aktivnosti u toku dana.
Mate 50
Kamera
Ali ono što najznačajnije krasi pozadinu telefona je njegova kamera uokviren simbolom prstena. Huawei Mate 50 Pro ima najsavremeniju i najbolju kameru koja se trenutno nalazi na tržištu i to možemo reći sa sigurnošću. Radi se o izrazito visokoj rezoluciji, a optička tehnologija je unapređena u odnosu na sve druge pametne telefone.
Jedan od najzaslužnijih faktora i zbog čega je Huawei kamera ovoliko moćna je nova XMAGE tehnologija koja povećava kvalitet fotografije i pruža savršeni kolor i jasnoću na slikama. Ako se bavite poslom u kom su vam je telefon i kamera ključni, ili vam je fotografija samo hobi ovaj telefon nudi mnoge funkcije sa kojima ćete dobiti najkvalitetnije fotografije. Sada su moguće i profesionalne fotografije u pokretu sa fokusom na portretu, Huawei Mate 50 Pro poseduje i profesionalni režim rada kojim korisnicima nudi ručno podešavanje dubine polja i stepen zamućenja fotografije. Ovakva kamera ima sposobnost da zabeleži svaki detalj na vašoj omiljenoj odevnoj kombinaciji koju želite da fotografišete, ili ako ste se našminkali za specijalnu priliku. Noćni režim snima fotografije sa veoma jasnim svetlim i tamnim oblastima, čak i u mračnim okruženjima. Kako su jesenji zalasci sunca magični sa širokim spektrom boja, i nebo noću mistično, možete zabeležiti sjajne fotografije meseca sa oblacima i tako napraviti svoju savršenu fotografiju za pozadinu telefona. Tu je i režim portreta koji primenjuje prirodno zamućenje pozadine kako bi omogućio da se određeni objekat ili osoba izdvoji iz okoline, a periskopska telefoto kamera podržava opseg zuma do x200, donoseći na taj način perfektan kvalitet fotografije bez obzira na to koliko je od vas udaljeno ono što želite da zabeležite. Zato, i ako ste na vrhu solitera, moći ćete da napravite savršene fotografije celog grada sa istaknutim detaljima na svetlu ili prelepim ulicama grada.
XMAGE Mate 50 Pro
Pouzdana baterija
Ono što ovakvom telefonu priliči je i savršena baterija. Da biste mogli da slikate satima i svoj telefon koristite bez razmišljanja, Huawei je stvorio besprekorne performanse i osigurao vas u svakom trenutku. Kada se radi o bateriji, Huawei Mate 50 Pro dolazi sa naprednom baterijom kapaciteta od 4.700 mAh i opcijom brzog punjenja. Još jedna inovacija je korisnički interfejs EMUI 13 koji omogućava praćenje aktivnosti kroz sve aplikacije u realnom vremenu.
Ovakva fantastična mašina ima sjajne karakteristike, i ako trenutno razmišljate o kupovini novog telefona, Huawei Mate 50 Pro je uređaj koji vas oduševiti.
PR tekst

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi