Stigao je Realme C51, brzo punjenje i 50 MP kamera

Kompanija Realme predstavila je svoj novi Realme C51 telefon, sa 128GB memorije, 33 W brzim punjenjem i 50 MP kamerom

Stigao je Realme C51, brzo punjenje i 50 MP kamera

Kao nastavak Realme Champion serije, C51 ima za cilj da bez kompromisa nudi vodeće funkcije u početnom segmentu, te nastavlja da se fokusira na ono što je korisnicima najvažnije, uz značajne nadogradnje u četiri oblasti. Realme C51 nudi vodeću kameru od 50MP, memoriju do 128 GB i najbrže SUPERVOOC punjenje od 33W u segmentu, sa stilizovanim blistavim dizajnom.

Revolucionar početnog segmenta sa četiri vodeće karakteristike

Kroz potpuno razumevanje potreba korisnika, Realme C51 uspeva da otkloni razmišljanja o najčešćem problemu sa nedostatkom memorije, i to upravo sa najvećim skladišnim prostorom segmentu sa do 128GB.

Sa tehnologijom za dinamičko proširenje RAM-a, C51 omogućava proširenje za do 4GB RAM-a omogućavajući lakše korisničko iskustvo sa 8 GB. Takođe, C51 podržava dve Nano SIM kartice i 1 MicroSD karticu u isto vreme, što rezultira proširenjem skladišta do 2TB.

Kada je reč o kameri, C51 ima najbolju primarnu kameru u segmentu od 50 MP, sa otvorom blende f/1.8, uz 5P sočivo, što omogućava HD fotografiju, a tu je i selfi kamera od 5MP. Sa visokom rezolucijom mogu se lako da uhvatiti jasni detalji ali i zabeležiti važni životni trenuci.

Nalazimo se u eri brzog punjenja Realme C serije, a korisnik to može iskusiti sa najbržim 33W SUPERVOOC punjenjem u segmentu i velikom baterijom od 5000 mAh-a, pri čemu je potrebno samo 28 minuta da se telefon napuni do 50%.

Realme C serija ima za cilj da bude i neprikosnoveni lider u dizajnu, te C51 pruža veoma udobno hvatanje i prijatan osećaj u ruci. Poleđina njegovog tankog kućišta od 7,99 mm izrađena je sa stilskim blistavim dizajnom koji dolazi u dve boje, mint zelenoj i karbonsko crnoj.

C51 ima 6,74 inča, 90Hz osvežavanje ekrana i Mini kapsulu

Ekran na Realme C51, prostire se celom površinom prednje strane na 6,7 inča, poseduje brzinu osvežavanja od 90Hz i maksimalnu osvetljenost od 560 nita.  Korisnik ovog uređaja ima mogućnost da iskusi i prvu Android-ovu Mini kapsulu, koja se pametno prilagođava ekranu i obavija prednju kameru prilikom prikaza obaveštenja. Može da prikaže različite boje svog dinamičkog svetla u tri statusa baterije – potpuno napunjena, punjenje i prazna baterija u zelenoj, plavoj i crvenoj boji.

Pored toga, C51 opremljen je UltraBoom zvučnikom, brzim senzorom otiska prsta i multifunkcionalnim NFC-om. Da bi korisnicima pružio dugotrajno iskustvo, Realme C51 se pridržava rigoroznog testiranja kako bi doveo kvalitet na najviši nivo.

„Fortune China“ lista uticajnih kompanija za 2023 – Pozitivan uticaj na društvo i životnu sredinu

Zahvaljujući posvećenosti uspehu sa pozitivnim uticajem na društvo i životnu sredinu, Realme se ove godine našao na „Fortune China“ listi uticajnih kompanija za 2023. godinu. U roku od samo dve godine od svog osnivanja, Realme je postao najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, zauzimajući 7. mesto. U drugom kvartalu ove godine Realme je bio jedini brend pametnih telefona koji je zabeležio rast, i to od 12%.

Realme je početkom 2022. godine predstavio svoju viziju održivosti „Skok na zelenije“, fokusirajući se na ekološki prihvatljive proizvode i održivo poslovanje. Pravi primer u praksi bio je Realme GT2 Pro, prvi pametni telefon na svetu koji koristi biopolimer za svoj zadnji panel, a čime se smanjila emisija ugljenika u proizvodnji za 35,5%.

Značajnim smanjenjem upotrebe plastike u ambalaži telefona, sa 21,7% na samo 0,3%, Realme je demonstrirao posvećenost smanjenju plastičnog otpada, a uspostavljen je i sveobuhvatan sistem recikliranja proizvoda kako bi se minimizovao uticaj na životnu sredinu. Putovanje brenda Realme ističe se brzim rastom, održivošću, inovacijama i posvećenošću ka pozitivnom uticaju na društvo i životnu sredinu.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi