Stiže Honor Magic V3, najtanji preklopni telefon do sada

Honor je počeo polako da najavljuje svoj novi sklopivi telefon, Magic V3, koji obećava uređaj još tanji od svog prethodnika, Magic V2

Stiže Honor Magic V3, najtanji preklopni telefon do sada

Honor je počeo polako da najavljuje svoj novi sklopivi telefon, Magic V3, koji obećava uređaj još tanji od svog prethodnika, Magic V2.

Magic V2, koji je izašao prošle godine, postavio je nove rekorde kao najtanji sklopivi telefon ikada sa 9,9mm. Ali Honor se ne zaustavlja na tome. Kompanija pomera granice dalje sa Magic V3, ciljajući na neviđen nivo tanjine i inovacije.

U najavi na Weibo mreži, Honor je postavio pitanje: “Mogu li sklopivi ekrani biti tanji i lakši?” Ovo sugeriše da će Magic V3 redefinisati šta je moguće u dizajnu sklopivih telefona.

Magic V2, koji se kod nas prodaje od februara, impresionirao je svojim elegantnim profilom, laganim materijalima i robusnim mehanizmom šarki, pružajući glatko i izdržljivo iskustvo sklapanja.

Sada, Honor je spreman da nadmaši ovo sa Magic V3, tvrdeći da će dostići “novi nivo sklapanja i debljine.” Vizuelno poređenje profila Magic V2 i V3 nagoveštava značajno tanji dizajn za predstojeći model.

Magic V3 će doći sa Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom

Glasine sugerišu da će Magic V3 imati snažni Snapdragon 8 Gen 3 čipset, bateriju od 5,000mAh sa 66W brzim punjenjem i glavnu kameru od 50MP, javlja Android Central. Pored toga, Honor je istakao pametne funkcije kao što su AI-podrška za zaštitu očiju i softverska tehnologija protiv prevara.

Zvanično lansiranje se očekuje uskoro, sa kineskim izdanjem koje se nagađa za sledeći mesec.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi